Nyhetsbrev med seneste nytt. Problemer med å vise det? Se det i nettleseren.


YSI 2500 glukose/laktat analysator

YSI 2500 glukose/laktat analysator er det kostnadseffektive alternativet til 2900D Analyzer. 

YSI 2500 er en biokjemisk analysator som analyserer glukose og laktat.

YSI 2500 har fått et veldig godt rykte på grunn av sine svært eksakte sensorer og raske resultater.

 Fordeler

  • Analyse spesifikke resultat på 60 sekunder eller mindre 
  • Egen immobiliserte enzymelektroder 
  • Unik væskestrøm som motvirker stopp 
  • Pålitelig måleteknologi 
  • Automatisk prøvehåndtering 

YSI 2500 har et intuitivt grafisk brukergrensesnitt, en USB-port for datainnsamling og kan analysere prøver fra forskjellige typer av prøveholdere inklusive 96-brønnersplater og mikrosentrifugerør.


Måleområde: Glukose: 0,05-25 g / L, laktat: 0,05-2,70 g / 1
Måleenhet: mg / dL, mg / L, g / L,%, mmol / L


Techfors

Det er praktisk talt ingen grenser for fleksibilitet med hensyn til design og brukervennlighet, siden hver pilot-bioreaktormodell er bygget individuelt etter dine behov. Du spesifiserer dine krav - vi implementerer dem etter å ha gjennomført en grundig mulighetsstudie.


Noen spørsmål?

Har du spørsmål om produktene våre, er du velkommen til å kontakte salgssjefen Annika Garnås eller Claes Karlsson eller vår norske ansatt Christine Scheel Thorsholt på sentralbord: +46 8-29 60 00. 


Om LAB Norway

I 2015 endret vi profil for å kunne speile virksomheten mer mot vårt svenske søsterselskap, som har lang erfaring med leverandørene og produktene vi nå representerer.

Vårt mål med LAB er nettopp dette; vi skal ikke representere flere leverandører og produkter enn at vi kan være dyktige på dem, ha tid til å hjelpe våre brukere både før og etter kjøpet og fremfor alt å kunne være tilgjengelige når våre kunder jobber…selv om det er utenom vanlig kontortid.

Til forskjell fra stadig flere bedrifter i laboratoriebransjen arbeider LAB således svært nisjet, og vi konsentrerer oss først og fremst på produkter innen to områder: RENT og CELLE/BAKTERIE. På denne måten kan vi yte maksimal service og holde et høyt kunnskapsnivå.

Som importør av laboratorieinstrumenter er LAB Norway medlem av Norges ledende EE-returselskap RENAS.


Du får dette nyhetsbrevet fordi du er en kunde av oss eller for at du har skrevet deg opp  på vårt nyhetsbrev. Ønsker du å avslutte ditt abonnement, klikk her.