Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev Januari - 20


Välkommen till oss på Olofssons i Syd AB och vårt månatliga Nyhetsbrev.

Här berättar vi om vad som händer hos oss,  om nyheter från våra leverantörer och övrigt intressant från branschen.


Nytt år - Nya möjligheter.

2019 är förbi.

Vi valde under året att på entreprenadsidan fokusera på varumärket Manitou.

Manitou intregerade Amerikanska Mustang under sitt varumärke och därmed finns nu det mesta utav entreprenadmaskiner under varumärket Manitou.

2019 fick Scantruck även agenturen på Sennebogen teleskopkranar vilket innebär att ni kan hitta dessa fantastiska maskiner i vårt sortiment.

På äffärsområdet trailer och släp har vi med spänning följt Brexits vara eller inte vara, då en utav våra leverantörer har sin tillverkning på NordIrland. Vi återkommer när vi vet alla förutsättningar nu när det är klart att UK lämnar EU.

För övrigt är den stora trenden 2019 att de flesta tillverkare har fokus på 0 emissions maskiner, och Eldrift verkar vara det mest gångbara. Lastbilar, hjullastare, teleskoplastare och grävmaskiner m.fl. testas nu för fullt runt om i Europa av de flesta tillverkarna för lanseringar under de närmsta åren.

Vi tackar våra kunder och leverantörer för det gågna året och blickar fram emot ett nytt orört 2020.

Vi förväntar oss ett spännande år med många nyheter från våra leverantörer. 

Välkommen till oss 2020

 

 


Stort och Smått

Nu finns nyheten Manitou MLT420 för orderläggning. Den minsta teleskoplastaren i Manitou familjen är ändå mycket kapabel trots sina minimala mått. 197 cm hög och 149 cm bred men ändå en lyfthöjd på 4,35 meter och kapacitet på 2 ton. 

Med Sennebogen teleskopkranar lyfter du mer, högre och längre. 10 olika modeller och storlekar med kapacitet mellan 16-130 Ton och lyfthöjd mellan 24-67 meter klarar man de mesta arbeten på marknaden och med kvalitet utöver de flesta. 


Nyhet från Kässbohrer

Kässbohrers utdragbara låglastare med 2 axlar K.SLL B 2 är speciellt konstruerad för säker transport av jordbruksmaskiner. K.SLL B 2 är utrustad med hydraulstyrda axlar och erbjuder maximal manövrerbarhet även under de tuffaste arbetsförhållandena och vid smala kurvor med ökad teknisk axelkapacitet på 12 ton och vridningsvinkel upp till 42˚


Nyligen levererat

Ytterligare en (Nr 2) röd Kässbohrer SLA3R med hjulfickor levererades under Januari månad.

Vi tackar vår kund i Skåne för affären och önskar er lycka till med er nya Kässbohrer.

Och som utav en händelse levererade vi den tredje Kässbohrern för månaden!

Mälarlift i Västerås AB hämtade sin nya Kässbohrer SLA3 med hydrauliska ramper. Vi tackar för ert förtroende och önskar er lycka till med er nya Käsbbohrer


MÅNDENS ERBJUDANDE

Marknadens bästa stöldskydd för maskiner

Från 5495:- inkl montering


facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.