Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.Vi är överlyckliga att projekt Bärkraft är igång och att vi äntligen får starta resan mot att bli en mer hållbar destination, på riktigt! 
Bärkraft är ett gränsöverskridande projekt som vi driver tillsammans med Visit Hemavan Tärnaby och Visit Helgeland i Norge. Namnet på projektet är inspirerat från norskan där baerekraft betyder just hållbarhet. 

För att vi ska lyckas behöver vi alla jobba tillsammans mot samma mål. Ett första steg för dig är att ta del av projektets nyhetsbrev. Länk till nyhetsbrevet hittar du nedan- glöm inte att anmäla dig!Edit: Felicia Morén

facebookinstagramhomepage

Telefon: +46 (0)918 -331 10

E-mail: info@goldoflapland.com

Storgatan 63, 935 32 Norsjö


Företagsbeskrivning

Gold of Lapland är en ekonomisk förening som ägs av drygt 65 företag, de flesta med anknytning inom besöksnäringen. Gold of lapland som turistdestination sträcker sig geografiskt över Lycksele, Malå, Norsjö, Robertsfors, Vindeln, Skellefteå, Sorsele och Arvidsjaur. 

 


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en medlem hos oss, en viktig samarbetspartenr eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.