Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


November och snart dags att mysa till det med ljusstakar i fönstrena. Det börjar bli mörkt och lite småkallt. Glöm inte reflexerna på dina ytterkläder. Denna månaden bjuder vi in nya företag att testa på ett träningspass gratis, vi har en förelösning om stress och utmattning, hälsomingelkväll, påminnelse om det viktiga andetaget och mycket mer.

Vi har också den härliga nyheten att berätta att företaget Get Gain nu flyttar in i våra lokaler och detta gör att vi numera kan erbjuda funktionsmedicin. I detta nyhetsbrev kan du läsa lite kort om detta men vi lovar att komma med mer info snarast.

Hoppas att du mår riktigt bra och att din november blir härlig.

Njut!
Hälsningar Teamet på Westcoast EliteNYTILLSKOTT PÅ WESTCOAST INOM FUNKTIONSMEDICIN

GetGain är företaget som ligger i framkant inom funktionsmedicin i Sverige. Hos GetGain kan man checka in för att starta den kanske viktigaste resan i livet – livsstilsresan.

Hos GetGain får du hjälp med att se hur just din kropp mår. Genom olika mätmetoder i vår omfattande hälsoundersökning kan vi ge dig ett utgångsläge för att kartlägga inom vilka områden just du behöver få balans för att nå bästa hälsa.

I dagens samhälle normaliseras symptom som trötthet, energilöshet och diffusa småkrämpor – alla är väl lite trötta eller har lite ont i kroppen eller magen? Ofta är detta dock signaler på obalanser i kroppen som man kan upptäcka och åtgärda genom en funktionsmedicinsk provtagning och livsstilsförändringar. Det är fullt möjligt att leva livet med energi, vitalitet och god hälsa!

GetGain sätter din livsstil i fokus. Vi utbildar individer och företag i hur man lever sig frisk och vital genom en bättre livsstil. Vi ger helikopterperspektivet och coachar steg för steg mot individuella mål och upplevelser. Genom omfattande hälsoundersökningar, utbildning, coachning, näringstillskott, recept mm säkerställer GetGain att du når dina uppsatta hälsomål. Vår vision är att förbättra folkhälsan. På riktigt!

Snart kan du läsa mer om Get Gain och funktionsmedicin på Westcoast hemsida...inom kort....vi lovar.


GRATIS "PROVA PÅ" PASS FÖR DITT FÖRETAG

Under vecka 47 bjuder vi ditt företag på ett gratis prova på pass. Tillsammans kommer vi fram till en tid som passar er bra. Maila ditt intresse och bokning till info@westcoastelite.se.
Prova på träningen är kostnadsfri. (Grupp om max 10 personer)

Detta erbjudande gäller nya kunder.

Företagsträning bidrar till en bättre sammanhållning på arbetsplatsen, hälsosammare tänk, starkare och friskare medarbetare men framför allt gladare personal.


REDIGA RABATTER & HÄLSOMINGEL

Rediga rabatter och hälsomingel hos WeKnowHealth under November!

19 november klockan 17.30-18.30 bjuder WeKnowHealth in till hälsomingel och produktprovning av hälsoprodukter från Forever living. Det bjuds på bubbel, frukt, hälsosnack, tävlingar och mycket mer! Eventet är helt GRATIS!

Föranmälan till eventet via Jonna@WeKnowHealth.se senast söndag 17/11 belönas dessutom med en GOODIEBAG på plats fylld med produkter och bra erbjudanden!

Just nu även 30% rabatt på första bokningen för nya kunder på personlig träning, massage, kostrådgivning och coaching hos WeKnowHealth på Westcoast Elite hela november. Bokningar via www.weknowhealth.se


BOOSTHELG - GRYM START PÅ NYA ÅRET

Helgen 25-26 januari anordnar vi en riktig boosthelg för dig som vill få massor av inspiration inför det nya året. Föreläsningar, träningar, härligt häng och en fantastisk helg på ett härligt ställe. Klicka här för att läsa mer och anmäla dig


EN KVÄLL OM STRESS & UTMATTNING.

NÅGRA FÅ PLATSER KVAR!

Tisdagen den 12 november anordnar vi en föreläsning tillsammans med Holistic om stress och utmattning. Några få platser kvar så boka nu klicka här.


FANTASTISKA RESULTAT MED LIFE KINETIK

Läs mer om Life Kinetik och vilka fantastiska resultat du kan få av träningen av din hjärna 🧠 vill du veta mer om Life Kinetik så hör av dig, vi berättat gärna 😃
Från Björn Foghammar som tagit träningsformen till Sverige:
" Senaste tiden har vi exempelvis fått uppmärksamhet genom att Magnus Kahnberg berättat vilken skillnad hjärnträningen gjort för hans vardag. I GP den 21 oktober kan man läsa hur livet förändrades för Magnus efter några rejäla smällar mot huvudet.
Magnus är inte bara en fantastiskt bra och trevlig kille, han är också en fin ambassadör för Life Kinetik!

Du vet väl att du själv eller tillsammans med vänner eller arbetskollegor kan träna Life Kinetik hos oss på Westcoast. Kontakta oss så berättar vi mer eller gå in på www.lifekinetik.se och läs mer


MÅNADENS KLOKA ORD


DET LIVSVIKTIGA ANDETAGET

Tänk att något så enkelt kan bli så svårt. Att andas kan verka lätt men i stressade tider, vid trauman och liknande är det svårare än man tror.
Men det är inte bara viktigt ATT vi andas utan också HUR vi andas.

Genom att ta tillbaka kontrollen över din andning kan vi påverka våra tankar, känslor, kroppens olika funktioner, matsmältningen, immunförsvaret och mer.
En bra och lugn andning för dig i vila är cirka 6–12 andetag per minut där inandningen är ungefär 2–3 sekunder, utandningen 3–4 sekunder och därefter en automatisk paus på 2–3 sekunder innan nästa inandning börjar.
Rätt andnin både rensar och renar kroppen, får dig att hantera stressade situationer bättre, ger mer energi och gör att du mår sååå mycket bättre. Snabb och orolig andning bryter ner dig på energi. Så kanske redan nu testa?
Ta ett riktigt långt och djupt andetag - håll andan ett par sekunder - andas ut lugnt och länge. Upprepa ett par gånger och känn vad det gör med din kropp och din hjärna.

BOKTIPS I ÄMNET ANDNINGINRE LUGN av Annelie Pompe

ANDAS livet händer mellan två andetag av Ulrica Norberg


MEDVETEN ANDNING av Anders Olsson


NOVEMBERS MUSIKLISTA FRÅN WESTCOAST

Månadens musiklista är något lugnare. Passar perfekt när du smyger upp i soffan med en filt, en kopp te och lite värmeljus. Eller kanske när du rullar ut din yogamatta på morgonen och stretchar ut kroppen.

Varsågod bara att ladda ner:
VÅR PARTNER "YOUR DNA" - NY FRÄSCH HEMSIDA

Vår samarbetspartner Your DNA har ny fräsch och uppdaterad hemsida, klicka här. Surfa gärna in för att läsa mer om deras produkter. Självklart hjälper vi på Westcoast dig gärna med köp och genomgång.


KOMMANDE TRÄNINGSRESOR MED WESTCOAST ELITE

En härlig vecka där vi kombinerar skidåkning med olika träningsformer, god mat och härligt umgänge. Vecka 15 hänger vi med STS Alpresor till Bad Gastein och vi hoppas du hänger på.


INFORMATION OM DINA UPPGIFTER

Ang Dataskyddsförordningen GDPR vill vi informera dig om att dina uppgifter sparas för att firma Westcoast Elite AB ska kunna skicka ut informationsmail till dig.DIna uppgifter skickas aldrig ut till andra företag eller personer i tredje hand.
Du kan när som helst avregistrera dig via vår avregistreringslänk längst ner i brevet. Men vi hoppas så klart att du vill vara kvar!


Detta är ett nyhetsbrev från WestCoast Elite Performance Center
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.