Burundi-Hjälpens nyhetsbrev. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Visste du?

Så många saknar rent vatten!

Visste du att Burundi-Hjälpen arbetar i Burundi och provinsen Rumonge för att säkerställa att barn och hela befolkningen har tillgång till rent vatten? Vi bygger vattenanläggningar som arbetar under självtryck (inga pumpar och motorer) och ser till att det finns rent dricksvatten att tillgå.

Men fortfarande saknar hundratusentals människor tillgång till rent dricksvatten.

Burundi-Hjälpen arbetar varje dag, året om för att förbättra situationen för barnen och befolkningen. Vi vet att det går att förändra saker till det bättre, men vi klarar oss inte utan stöd från våra fantastiska givare och partners. 

Läs mer om hur vi jobbar på www.burundihjalpen.se

Bästa hälsningar,

Vännerna på Burundi-Hjälpen Sverige


Tusentals människor har fått hjälp sedan Burundi-Hjälpen startade 2009. Människor får hjälp när svälten är svår, man får tillgång till sjukvård och till rent friskt vatten nära sin bostad, barn och ungdomar ges möjlighet att gå i skolan. 

Vi inkluderar lokalbefolkningen, föräldrar, lärare, i utformningen av arbetet, vilket bidrar till en friskare befolkning och ett gladare samhälle, en välmående miljö, friskare barn med ljusare framtidsutsikter. 

Var med och stöd Burundi-Hjälpen och gör det möjligt för oss att bygga vidare så barn och vuxna kan få ett bättre liv. Är du nyfiken på var gåvomedlen hamnat och vill se hur de förändrat liv? Klicka här.

Tack för att du är med oss i det viktiga arbetet. Din gåva gör skillnad!


Tack vare dej, kan livet förändras för de mest utsatta och ge alla en framtid och ett hopp. 

Vi arbetar med lokala partners, som en viktig del av arbetet och en investering i samhällets framtid.  Vi är övertygade om att detta är den mest progressiva och hållbara strategin man kan tillämpa.

 "Helping people to help themselves.... now thats real help!" kommentar på vår Facebooksida

Din gåva är avgörande eftersom vårt arbete finansieras till 100 % av våra gåvogivare där varje krona går helt till arbetet i Burundi. Ingen administration dras från insamlade medel.

Information om vårt arbete hittar du här på vår hemsida.


Uppdatera din mailadress klicka här           

Vi sänder vårt Nyhetsbrev till de som vi tror kan vara intresserade.
 Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.