Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Nyhetsbrev
Aktuell information och tips från 
Näringsliv & Turism - Kungsörs kommun


Goda nyheter, hösten i Kungsör
När Svenskt Näringsliv varje år frågar Kungörsföretag hur ni upplever det lokala företagsklimatet, ger alltfler av er positiva svar. I slutet av september släpptes den årliga rankingen, där alla landets 290 kommuner jämförs med varandra. 2019 hamnar Kungsör på plats 91, en fantastiskt glädjande och otrolig klättring med 106 placeringar (jämfört med 2018).
Det är viktigt för oss att ni har det bra i Kungsör, att det är här ni väljer att driva er verksamhet och att det är här ni vill växa och utvecklas. Vi fortsätter med våra företagsbesök, vår företagsservice och branschträffar där ni möter Myndighetsförbundet, Upphandling med flera. Ni kan också räkna med att även i fortsättningen minst 4 gånger per år kunna besöka Företagsfrukost i Kungsör.

Tack för att ni finns i Kungsör!


Hurra för Kungsör och Thule Möbler AB

24 oktober var det VM-fest, Västra Mälardalens egen företagsgala. För femte året i rad fick vi chans att hylla företag från hela Västra Mälardalen. Kungsörsföretaget Thule Möbler AB tog hem priset Årets Marknadsförare. 
Läs mer om VM-festen och alla vinnare


Seminarium om digital synlighet 13 november

Välkommen du företagare inom
besöksnäringen, till frukostseminarium
om sociala medier. Pia Monia
Axelsson från Region Västmanland
berättar och visar var du syns bäst med
ditt företag i sociala medier.

Länk till anmälan

Företagsfrukost i Kungsör 6 december

Vi ser fram emot ett spännande program i årets avslutningsfrukost med näringslivet i Kungsör. Bland annat möter vi Tomas Olsson från Norrby Gård och Jessica Öberg från SAAB. Båda berättar om unika samarbeten och nya möjligheter.

Läs mer och anmäl dig här


Trygg handel i Kungsör

Välkommen när polisen utbildar och för dialog kring:
* Lägesbild kopplat till butik/handel
* Praktiskt brottsförebyggande kopplat till butik/handel
* Rättsläge kopplat till butik/handel

Vi bjuder på kaffe/te och smörgås

Stefan Persson, kommunpolis i Kungsör och Arboga
Andreas Ahlsén, kommunens säkerhetssamordnare
Mer information och anmälan här

Företagsbesök - onsdag kl 14.00

Varje onsdag kl 14.00 har vi företagsbesök i Kungsör. Vi är nyfikna på er och vill lära känna företagen i Kungsör. Goda relationer med er gör det lättare för oss att vara ett stöd för er. Ni är bäst på era verksamheter, vi vill vara bäst på att vara kommun.

Hör av dig till Näringslivschef Ida-Maria Rydberg och boka in ditt besök. 

ida-maria.rydberg@kungsor.se
0733610147Näringslivsenheten i sociala medier

Vi sätter stort värde på våra möten med er företagare i Kungsör, och vill att det ska vara lätt för er att ha kontakt med oss. Vi använda olika kanaler för att kommunicera med er och de utanför Kungsör som är nyfikna på oss. Kolla gärna vår Instagram (@naringslivkungsor) och Facebookgruppen för Kungsörsföretag (Näringsliv Kungsör)

Ett av Facebookgruppens syften är att underlätta för er Kungsörsföretag att kontakta varandra.


Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookinstagram

You are receiving this newsletter since your are a customer or you have signed up on our newsletter. If you would like to unsubscribe, click here.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är företagare i Kungsör med omnejd, eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, kontakta näringslivsenheten