Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Update #4 2019 - Nyhetsbrev från CAD Studion

Fredagen den 15 november 2019


Först med det senaste

Med visuell kommunikation och VR blir allt så mycket tydligare. Häng med på ombyggnationen av Jägersro och se hur de engagerar hela arbetsgruppen med hjälp av den senaste tekniken.

Läs mer >>>Tips & Trix i Navisworks

Har ni svårt för mätning i Navisworks, eller letar ni ofta efter höjder? Det finns ett enkelt sätt som löser detta. Klickar ni på den lilla pilen markerat i rött dyker det upp en ruta med egenskaper för måttet.

Sedan är det bara att börja mäta och när måttet är klart får ni automatiskt ut höjden på det utsatta måttet, samt avståndet, enkelt redovisat.


Alla kan göra något!

Miljön är viktig för oss på CAD Studion. Vi har till exempel bytt ut tidigare plastpåsar mot hållbara och slitstarka tygpåsar, vilka man får med sig hem efter att ha gått en utbildning hos oss. - Vad gör ni för att värna om vår miljö?


Hösterbjudande på utbildning till våren!

Boka din utbildning till våren redan nu!

- 1 000 kr rabatt om du bokar innan jul.

Gäller bokning eller bokningsförfrågan som inkommer senast 19 december 2019.

Ange Kampanjkod VÅR2020


CAD Studion erbjuder även anpassade utbildningar för att möta era behov i er vardag. Genom fokus på metodik vill vi stötta er i ert arbete utifrån era förutsättningar och er arbetsmiljö. Hör av er till oss om ni vill veta mer om möjligheterna med ett anpassat utbildningspaket.


Besök gärna vår hemsida eller följ oss i våra digitala kanaler.

homepagelinkedinfacebookyoutube

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.