Problem att visa nyhetsbrevet? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev November 2019


Händer i branschen


  • Den 19 november kommer Renare Mark Öst hålla ett studiebesök i Ebbepark, läs mer och anmäl dig på vår hemsida
  • Den 19 november bjuder Renare Mark Norr in till studiebesök vid saneringen av Håstaholmen. Läs mer och anmäl dig här.
  • Den 3 december håller Renare Mark Väst ett sedimentseminarium i Göteborg. Läs mer och anmäl dig här.
  • Den 4 december håller Renare Mark Mälardalen sin årliga Miljökamp. Läs mer och anmäl dig här
  • Den 6:e februari anordnar Renare Mark ett seminarium i Linköping med temat Provtagning, strategier, analyser och utvärdering. läs mer och anmäl dig på vår hemsida.

Sociala medier

Vi vill tipsa er om att följa oss på sociala medier. Vi finns både på Facebook, Instagram och LinkedIn. Klicka på ikonerna nedan för att komma vidare.

linkedininstagramfacebook

Studiebesök i Norra Djurgårdsstaden

Den 24 oktober anordnade Renare Mark Mälardalen ett studiebesök i Norra Djurgårdsstaden. Du kan läsa mer om studiebesöket här.


Webinarium i Region Norr

Den 24 oktober anordnade Renare Mark Norr ett seminarium i Umeå. Du kan läsa mer om seminariet här


Seminarium kring riskvärdering och prioritering 28 november

Foto: Vykortsförlagor, Aero Materiel AB H 2457/Västerbottens museum
Foto: Vykortsförlagor, Aero Materiel AB H 2457/Västerbottens museum

Är du nyfiken på att höra mer om SGI:s arbete med den nya vägledningen kring riskvärdering, om riskvärdering på en Ö och om hur riskvärdering är ett viktigt verktyg vid Rönnskärsverken? Detta och mycket annat kommer du få höra mer om den 28 november då det är dags för Riskvärdering och prioriteringar i Umeå. Det finns fortfarande platser kvar. Sista anmälningsdag är 18 november. Läs mer och anmäl dig på vår hemsida.


Möt vår styrelse

I kommande nyhetsbrev så kommer ni att få möta vår styrelse där de berättar lite om sig själva och varför de tycker det är så roligt att engegera sig i Renare Mark. I detta nyhetsbrev möter du Paul och Patrick.


Hållbara samhällen - Vårmötet 2020

Vi vill tacka för alla intressanta abstracts vi har fått in till Vårmötet 2020. Under veckan som har gått träffades arrangörsgruppen för att välja ut abstracts och under december kommer anmälningssidan upp. Håll utkik på vår hemsida. Redan nu kan vi avslöja att vi kommer att besöka Teckomatorp och saneringen av BT-kemi på studiebesöket den 17 mars.


Seminarium i Västerås 7 maj

Den 7 maj planerar Renare Mark att hålla ett seminarium kring praktiska erfarenheter av klorerade lösningsmedel och PFAS. Har ni några tips på innehåll för dagen melja ditt förslag till  vår koordinator Hanna.  


Händer i SGF

Här kan du läsa om spännande aktiviteter som händer i SGF under hösten.


SGI anordnar en markbyggnadsdag den 5 december. Detta och andra aktiviteter som händer hos SGI kan du läsa om här


Nordrocs 2020

Den 7-10 september 2020 är det dags för Nordrocs i Oslo. Call for abstract ligger ute så missa inte chansen att lämna ditt bidrag innan den 31 januari. Läs mer på hemsidan  

Den 7-10 september 2020 är det dags för Nordrocs i Oslo. Call for abstract ligger ute så missa inte chansen att lämna ditt bidrag innan den 31 januari. Läs mer här.

Nätverket Renare Marks nyhetsbrev distribueras till samtliga medlemmar i nätverket via e-post. Nätverket är öppet för alla intresserade. Enskilt medlemskap kan tecknas av alla, för företag finns korporativt medlemskap. Mer information finns på nätverkets hemsida eller kan fås genom att skicka e-post till nätverket. Artiklar och bilder till Nyhetsbrevet tas gärna emot. www.renaremark.se 

REDAKTION: Hanna Hartmann, 0706-93 00 56 hanna@enviromiljoteknik.se Peter Harms-Ringdahl info@renaremark.se

ANSVARIG UTGIVARE: Ordförande: Johanna Svederud, 0707- 21 02 89 Johanna.svederud@liljemark.net

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en medlem i Nätverket Renare Mark. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.