Nyhetsbrev med senaste nytt från Olympiahallen (oh!). Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Upptäck våra nya Padelbanor och Golfstudios på oh!

Upptäck våra nya satsningar med moderna Padel-banor och Golfstudios. Vårt fokus är hög spel-kvalité i inspirerande och kreativa miljöer.

Vår ambition är att hela tiden förbättra och utveckla hallen och bygga smart - men samtidigt hålla låga och attraktiva priser, något vi redan gör idag.

Vi tillmötesgår och tar utgångspunkt utifrån samhällstrender som Multiskills, en mångsidig träning för en livslång rörelse, men också att det ska vara en plats för sociala möten. Efter årsskiftet kommer vi bl .a. att starta ett nytt koncept vi kallar "Friskvårds Olympiaden". 

Läs mer nedan om padel och golf och vad andra tycker om Olympiahallen. Följ oss på hemsida och sociala medier om vad som är på gång i Olympiahallen.

Varmt välkomna!


Golf med Drop in

Vintergolfen drar in till hallen, med träning på rang, spel på bana och puttning. Den 29/10 och 5/11 mellan 18.00-19.30 ges du möjlighet till att prova på vår Golfstudio med Trackman golfsimulator. Passa också på att möta vår PT med medicinsk inriktning -  som kan berätta mer om en golf-vinterträning i vårt gym. Anpassad just för dig och din golf!

Pris golfsimulator: vardagar 150 kr/timme och 200 kr/timme kvällar och helger!

Klicka här för mer information om vår golfstudio!

Padel med kvalité

Håll ögonen öppna för nya aktiviteter under vintern. Vår målsättningen är att det etableras en Padel-förening på oh, som med en innovativ kraft skapar en inspirerande och social träning för både unga och äldre, återkommande sparringspel, stegar och nätverksträffar m.m.

 

Pris padel: från 200 kr/timme. Vi ska vara och är billigast i Helsingborg. Vi finns också centralt i stan!

Klicka här för mer information om vår padel!

Träffa MT-Akademin under Drop In den 29/10 och 5/11 mellan 18.00-19.30!

Tränar du optimalt för din fysiska kapacitet? Behöver du utveckla, komplettera eller starta igång din golf- eller padel-träning? Låt  MT-Akademin och Marika, lic medicinsk tränare hjälpa dig!

Klicka här för information om MT-Akademin!


Förnyelse med spel-kvalité och kreativitet

Ett exempel på kreativitet är vårt "nya skepp 3", med padel och golf - som också är en plats för event och konferens! Tillsammans med vår cafeteria, lounge, vardagsrum, traditionellt konferensrum, omklädningsrum och bastu skapar vi en plats för sociala möten - en plats även före och efter själva idrottsaktiviteten.

Olympiahallen erbjuder även friskvård och mångfaldig träning. Våra duktiga idrottsföreningar och våra friskvårdspartners samverkar med varandra  - mångfaldig träning för hela kroppen, för alla åldrar, för hela livet!


Vad tycker andra om Olympiahallen?

För någon vecka sedan hade vi besök av C More och golf-magasinet Tee Party med den kända golf-profilen Johan Sköld. Han gjorde ett reportage om hela Olympiahallen. Lyssna nedan på vad han tyckte om hallen och hela reportaget.

Vad tycker ni om hallen? Vi välkomnar förslag och synpunkter, så hör gärna av er till oss. Under säsongen kommer vi att gå ut med en kundenkät. 


Nytt koncept: oh! Multi-rabatt, nu här!

Är du medlem i någon förening på oh? eller varför inte bli det? Stiftelsen Olympiahallen med Förenings- och friskvårds-partners på OH, vill premiera dig som är medlem i någon förening på OH. Här erbjuds du rabatter på flera idrotter, men även på friskvård! Från ett spelkonto bokar du tid för tennis, badminton, padel och golf, eller så tecknar du ett abonnemang i vårt gym!

Klicka här för mer information om Multi-rabatten!


Padel-Court sponsring, sätt ditt företagsnamn på en padel-bana!

Vi söker nu ett samarbete med företag som ser möjligheten i att exponera sina företag i Olympiahallen och samtidigt erbjuda sina anställda flera idrotter och friskvård på ett och samma ställe, centralt i Helsingborg. Vi erbjuder bl. a. padel, tennis, badminton, golf, konferens och gym samt möjlighet till event.

Välkomna att kontakta Hallchefen, Sören Hägvall.


Om oh!

oh! är Helsingborgs största rackethall med puls för mycket inom hälsa och motion med ca 5.000 besökare varje vecka!

Klicka här för information om våra verksamheter!

Hitta hit

oh! ligger bakom Olympia fotbollsstadium (öster om). Parkering finns sydöst om hallen. Infart från korsning Filbornavägen/Jönköpingsgatan.

Klicka här för att hitta hit!


Olympiahallen, Filbornavägen 11, Helsingborg, 042-127140, olympiahallen.se, info@olympiahallen.se

facebook

Ni som inte vill ha information från Olympiahallen, klicka här.