Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Kakformar och kavlar

Nu är det snart dags för julbaket igen! =) I år har vi nya kakformar från Australien och England samt att vi endast behållt de leverantörer som gör de bästa kavlarna. Det finns även möjlighet att beställa nya raser på kavlar (ej kakformarna i dagsläget), förutsatt att vi har en fin siluett som kan funka =) Ser du inte din ras så skicka ett mail till info@bamsesbollar.se så ska vi se om den går att ordna. Det är dock väääldigt brådskande! Beställ senast idag för att få i tid till julbak! Ordrar som kommer in efter idag kommer vi såklart också att försöka få hem i tid men vill du vara garanterad så beställ helst idag.

Kakformar

På bilden ovan ser ni två olika borderterrierformar. För att se alla vi har, klicka här: KAKFORMAR

Kavlar

Kolla in och beställ våra fina kavlar här: KAVLAR


Ett väldigt bra tips är att beställa era julklappar redan nu om det är beställningsvaror. Leveranstiderna kan vara längre ju närmre jul vi kommer! Så ta en titt på sidan efter era julklappar redan nu =) bamsesbollar.se


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.