Vinn en tur med en drömbil  |   Öppna i webbläsare.  |  Ring oss! 033 20 43 00

Riktigt hög kvalitet till riktigt bra pris.

Vinyl från italienska Kemica finns nu i lager hos Signcom. Som så mycket annat från Italien håller också Kemica en mycket hög kvalitet men även mycket bra pris. 

Kemica är en del av Poli-Tape, välkända för sina premiumprodukter. Man ser Kemicas folier hos fler leverantörer, men det är vi på Signcom som har det primära återförsäljaravtalet med Kemica. Detta ger er flera fördelar både vad gäller priser och leveranser.

Ferrari eller Lamborghini?

Bland de 10 första som köper Kemicas produkter till ett värde av 5000 SEK, drar vi 3 företag som vinner var sitt presentkort på en upplevelse i form av att köra en Ferrari eller Lamborghini. Läs mer hos www.upplevelse.com.

DIGIT 100P, Kampanjvinyl Permanent

Denna vinyl finns i flera olika varianter för att passa just era behov. En permanent, monomer, blank kampanjvinyl för applikationer som ska sitta uppe en kortare tid. Materialet har ett permanent, akrylbaserat, transparent adhesiv. Fungerar utmärkt att använda till mindre dekaler. Printas med eco-solvent-, solvent-, latex- och UV-bläck.

DIG100G-P
Glossy

Akrylbaserat, transparent adhesiv

DIG100G-PAF
Glossy 

Akrylbaserat, transparent adhesiv
Luftkanaler

DIG100G-PX
Glossy

Grått adhesiv

DIG100M-P
Matt 

Akrylbaserat, transparent adhesiv


DIGIT 100R, Kampanjvinyl Avtagbar

En avtagbar, monomer kampanjvinyl som för korttidsapplikationer. Adhesivet är avtagbart, akrylbaserat och transparent. Också denna vinyl passar utmärkt till dekaler av mindre format. Kan printas med eco-solvent-, solvent-, latex- och UV-bläck och finns i dessa varianter:

DIG100G-RAF
Glossy
Luftkanaler
 

DIG100M-R
Matt


Digit 75P, Allroundvinyl Permanent

Detta är en glossy, stabil polymerisk allroundvinyl på 75 mic. Folien används främst till medel- och långtidsapplikationer och har en hållbarhet på 5 - 7 år. Denna vinyl har ett permanent, solventbaserat grått adhesiv. Liksom folierna ovan kan Digit 75P printas med eco-solvent-, solvent-, latex- och UV-bläck.

DIG75WG-PX
Glossy


Laminat

TEC LUX 400 – Kampanjlaminat 3 år, kombineras med printfolie DIGIT 100. TEC LUX 400 80 mic, är ett glossy 3-årigt monomeriskt kampanjlaminat som framför allt används tillsammans med printfolien Digit 100. Har ett klart, solventbaserat adhesiv. Laminatet är ett utmärkt alternativ för kort- och mediumtidsapplikationer.

 

TEC LUX 800 – Polymer Laminat 5 år, Kombineras med printfolie DIGIT 75. TEC LUX 800G 75 mic, är ett glossy 5-årigt polymeriskt laminat som främst används i kombination med printfolien DIGIT 75. Passar perfekt för medium- och långtidsapplikationer.

 

TEC FLOOR 400 – Golvlaminat 170 mic, Halkskydd. TEC FLOOR 400 är ett matt, transparent laminat på 170 mic med klart, akrylbaserat adhesiv, avsett för golvapplikationer. Certifierat enligt standard DIN 511300 klass R9 för halkskydd.


Nytt!

Vi har från och med nu även Ferrarisnabba leveranstider! Beställ före kl. 15.00 och få leveransen nästa dag!*

*med reservation för lagersaldo och valt leveransalternativ.

Vinnarna av presentkort dras slumpmässigt bland de 10 första företagen som köpt Kemica vinylfolier till ett värde av 5000 SEK. Vinsten avser 8 km körning. Vinnarna dras slumpmässigt och kontaktas via mail. Ev. vinstskatt och extrakostnader som kan uppstå betalas av vinnaren och priset kan inte bytas ut mot andra produkter, kontanter eller liknande.

Bästa hälsningar från oss på Signcom!

facebookhomepagelinkedininstagram

Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.