Nyhetsbrev med Nyheter, Tävlingar och Erbjudanden. Kan du inte läsa?  Använd din webbläsare.

Lekogram.se - Prenumerera på kreativa leksaker

Hösten är här!

Oktober är en riktigt härlig höstmånad. I veckan så fick alla prenumeranter hem sina försändelser. Mysigt och kreativt att sitta inne och bygga LEGO eller utföra experiment när det är mörkt och småkyligt ute. Kanske sitter hela familjen tillsammans och följer instruktionerna för att uppleva det spännande resultatet. 

 

Lekogram.se - Kreativa leksaker för barn.

Upp till 40% rabatt på LEGO CITY

Just nu har vi utförsäljning med upp till 40% rabatt på massor av LEGO CITY. Passa på att handla presenter och julklappar innan någon annan hinner före.

LEGO City utförsäljning

Månadens Erbjudande

LEGO Adventskalender på köpet.

Månadens erbjudande - Beställ en prenumeration och få en LEGO adventskalender på köpet, gäller samtliga prenumerationer hos oss på Lekogram.se till och med 31/10 2019.

Rabattkod: advent19

LEGO försändelser

Äventyr

75262 Imperial Dropship
75262 Imperial Dropship

Placera ut soldaterna med LEGO Star Wars Imperial Dropship! Lasta dem på plattformen och förvara deras knoppgevär under flygningen. Sätt sedan skuggsoldaten i cockpit, starta motorerna och kör iväg mot ännu en spännande strid mot rebellerna!

City

31077 Söta överaskningar
31077 Söta överaskningar

Öppna ett mysigt LEGO konditori med färgglad fasad, 3 röd- och vitrandiga markiser och en cool tårtskylt! Servera hungriga kunder och sälja drycker och isglass i försäljningsståndet. Ta sedan din favoritbakelse med dig upp på takterrassen för en välförtjänt paus

Friends

41372 Gymnastikuppvisning
41372 Gymnastikuppvisning

Friends tjejerna Stephanie och Mia ska vara med i Heartlake Citys gymnastiktävling. Hjälp dem att göra sig i ordning i omklädningsrummet, där de kan äta och dricka något energirikt. Titta på när Stephanie visar upp ett snurrande bandprogram på den roterande scenen.

EXPERIMENT försändelser

Alga Science

Alga Science Slime Lab
Alga Science Slime Lab

Rör ihop lite slime! Gör om det till blodklumpar, grodyngelsoppa och pruttljud! I Alga Science Slime Lab ingår allt som krävs för att göra 8 riktigt slemmiga projekt tillsammans. Vad ska vi göra först? Blodiglar, gröna gelémaskar eller stinkande råttmagar i grön soppa? 

KidzLabs

KidzLabs Science Magic
KidzLabs Science Magic

Är det magi? Eller vetenskap? 20 häpnadsväckande trick att visa upp för vänner och familj.  Skapa en minifontän inuti i flaska, driven av en magisk, osynlig  kraft. Få en plastpåse att blåsa upp inuti en flaska utan att röra vid den. 

Green Science

Green Science Water Clock
Green Science Water Clock

Green Science med det så aktuelle temat hållbarhet ger leksaker som upptäcker grön livsstil & teknik  Denna månad med en vattendriven klocka - tillsätt vatten och se hur kloackan börjar fungera! bygg den här vattendrivna klockan och lära dig också hur batterier fungerar.

SKAPA försändelser

Kul att Skapa

Kul att Skapa Vänskapsband
Vänskapsband

Med detta kit från Kul att Skapa så får barnet lära sig att fläta de populäraarmbanden. Det kommer med trådar i olika färger samt flertalet olika mönster att inspireras avså man kan formge armbandet utefter sin egen smak.

Pyssla

Felt Friends
Felt Friends

Pyssla, Filt vänner.  Med detta set så kan du sy 5 olika och väldigt söta karaktärer - räven, ugglan, igelkotten, kaninen och katten. Innehåller 5 sykit med förskurna bitar i filt, broderitråd, nål, fyllning och guide. 6+

Bygga

Stanley Jr, Police Car
Police Car

Satsen innehåller förklippta träbitar, plastdelar till polis och alla skruvar och spikar som krävs. Bygg och anpassa din polisbil med de inkluderade färgerna Ett bra projekt för föräldrar och barn att arbeta tillsammans.


Lekogram.se - Prenumerera på kreativa Leksaker.
Ett Lekogram är Efterlängtat, Spännande och Kreativt!


facebookinstagram

You are receiving this newsletter since your are a customer or you have signed up on our newsletter. If you would like to unsubscribe, click here.