Skapa en hållbarare framtid med oss i Almedalen 2020

2019 års Almedalen blev en stor succé för SVN och våra medlemmar. Så gott som alla våra 22 seminarier på Universitetet och på Aktuell Hållbarhets Arena var fullsatta och debattklimatet spänstigt. Vi räknade till 938 besökare på plats och 4251 besökare har tittat in på någon eller fler av våra livesändningar via SVNs Fb-sida.

På vår arena hann vi med att diskutera t ex Vad är hållbar digitalisering och Vem har råd att investera i Bergsjön, vi spelade Värdegrundsspel,  fick Falla med Judo, diskuterade Framtidens Hållbarhetsutbildningar och höll en nätverksträff med våra nätverksvänner inom hållbarhet. 

Om du inte hade möjlighet att närvara på detta års Almedalen kan du se alla våra seminarier här.

Måndagen den 21 oktober kl. 10 - 11 bjuder vi in all våra medlemmar och samarbetspartners till uppstartsmöte inför 2020 års Almedalsprogram. Anmäl dig här! 

Det händer väldigt mycket nu inom nätverket så håll utkik efter inbjudan på våra social medier där vi även delar initiativ från våra medlemmar och samarbetspartners. 

 

Hållbara hösthälsningar 

Karin


Ny tillförordnad ordförande

Kent M. Andersson är sedan höststarten tillförordnad ordförande då Tommy Borglund har tagit en "paus" från ordförandeskapet. Tommy arbetar dock vidare i nätverket bland annat som medlem genom Örebro Universitet och företaget Forever.


Vem blir årets Giraff?

Nominera din kandidat till Giraffpriset 2019. Giraffpriset 2018 vanns av Greta Thunberg och Fridays for Future. 

Läs mer om priset och kriterier här.

2018 års vinnare - Greta Thunberg och Fridays for Future.

Hänt i nätverket

I mitten av september arrangerades ett seminarium om att lyckas med sin hållbarhetsredovisning i samarbete med YMR Kommunikation och WSP Environmental.

Karin och Patrik från Helhetskommunikation  har deltagit i en nätverksträff på CSR Sweden

Hållbarhetsutbildning för strategiska inköpare har hållits i Linköping.


Konferens om cirkulär ekonomi till medlemspris

Dagen är skräddarsydd för dig som berörs av omställningen till en cirkulär ekonomi inom näringslivet, den offentliga sektorn, politiken eller akademin. Konferensen riktar sig till dig som arbetar som exempelvis affärsutvecklare, investerare, strateg, beslutsfattare, marknadsansvarig, forskare eller politiker.

Torsdag 10 oktober 2019, kl 9-17 därefter mingel till 18 på Courtyard By Marriott Stockholm. Kostnad 2900 kr (ord 4400 kr) 

Rabatten dras efter att du valt en plats.


Höstens seminarier

8 oktober
Target Aid och SightSavers – Seminarium ”Social affärsutveckling, kreativa partnerskap och digitala CSR verktyg för att förändra världen" Läs mer

Anmälan

10 oktober
Konferens om cirkulär ekonomi till medlemspris, 9-17 på Courtyard By Marriott Stockholm. Läs mer

Anmälan

11 oktober
Alla kan falla frukost - Fallträning som systematiskt arbetsmiljöarbete i praktiken. Frukost 7.30, Alla kan falla 8-9. Läs mer

Anmälan

18 oktober
U&We – Seminarium Kan man bli klimatpositiv?

31 oktober
Hållbarhetsdag i Norrköping på temat Bygg och Klimat Läs mer

Anmälan

8 november
Så lyckas du med hållbarhetsredovisningen.
Frukostseminarium med nya insikter! Läs mer

Anmälan

17 december
SVN:s Årliga Glöggmingel


Box 2035 | Lilla Nygatan 13 | 10311 Stockholm | 073-0896162
 info@svnsweden.se | Hitta till oss

facebooktwitterlinkedininstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem hos oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.