Hej!
Än är det inte dags att plocka fram julsakerna men planeringen pågår för fullt såklart och faktum är att det mesta redan kommit hem. Jag har alltid en vision om hur jag vill att butiken ska se ut när det är dags för julpremiär men jag är en sann tidsoptimist och det leder till att det oftast kör ihop sig rejält på slutet och jag hinner helt enkelt inte göra allt jag planerat :) 
I år tänkte jag prova en ny variant och verkligen ge mig själv en chans att förverkliga mina idéer så jag kommer att ha stängt i butiken de två onsdagarna som är före julpremiären. 
Julpremiären blir som vanligt på Alla helgons dag som i år är den 2 november och sen blir det öppet på söndagen den 3 november också. Jag har inte spikat öppettiderna än så det återkommer jag om. 
Det innebär alltså att jag kommer ha stängt i butiken onsdagarna 23 oktober och 30 oktober.
Julpremiären i webbutiken blir som alltid måndagen efter Allhegonahelgen, dvs den 4 november.
Papegojan på bilden har ju inte ett dugg med julen att göra men visst är den vacker? Väldigt välgjord med fina detaljer. Den är 43,5cm hög, pris 249kr.

 

 

Den här veckan har jag lagt in många nya löpare och mattor i webbutiken. 
Flera storlekar och mönster, pris från 59kr för löpare och från 69kr för mattor.

 Nya svarta Majalyktor med guldtext. Här med texten "Älskade unge du är guld värd". Finns även till mamma, pappa, syster, farmor, farfar, mormor, morfar och finaste kollegan samt två med annan text.

Välkommen in i webbutiken och kika på alla nyheterna eller besök butiken i Vretstorp på onsdag kl 16-19. 

Trevlig helg!

Hälsningar Sofia

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.