NYHETSBREV FRÅN RATRIKA.SE


Viking Raggen är ett sockgarn som kan användas till tröjor, mössor, vantar och annat än bara som sockgarn. Men sockor blir fina i garnet. På insidan av banderollen finns beskrivning på sockor i storlek barn, dam och herr.

Garnet består av 70 % ull från Sydamerika  och 30 % nylon  Stickor 3,5 - 4,5 är bra att använda.

150gr = 225m

Plagget går att tvätta i maskin.


NYA FÄRGER VIKING REFLEX 

 

Viking Reflex från Viking of Norway är ett reflexgarn med reflextråd spunnet i garnet. Den härliga kombinationen av ull, polyester och reflextråd ger ett skönt och slitstarkt garn.
Viking Reflex passar utmärkt till vantar, mössor, sockor och mycket mer. Ett garn som lyser upp i vintermörkret för din säkerhet! 

Material: 51% ull, 34% polyester och 15% reflextråd.
Vikt/längd: 50 gram = ca 84 meter.
Rekommenderade stickor: 3,5 mm.
Stickfasthet: 10 x 10 cm = 22 m.
Tvätt: 30° skontvätt.

 


DROPS ALPACA - ENDAST 29 :-

DROPS Alpaca är ett ljuvligt garn spunnet i 100 % ren superfin alpaca. Garnets fibrer är obehandlade, vilket innebär att de enbart är tvättade, och inte utsatta för kemisk behandling innan färgning. Detta får fram fibrernas bästa egenskaper samtidigt som det ger en bättre form och textur.

Garnet är spunnet av 3 trådar med en extra vridning för att få en slitstark yta och den finns i många färger - från de glada och färgstarka till de mer dova och puderfärgade. Det finns enfärgade, naturliga och mixade färger. De sista produceras genom att färgerna kardas tillsammans innan garnet blir spunnet, vilket ger en fin mixeffekt

Made in Peru


BUMBO ACRYL PRINT 150G - ENDAST 44 :-

Bumbo Acryl är det ultimativa läckra akrylgarnet från Bumbo. Det är det ideella garnet till halsdukar, nissar, djur, filtar, tröjor ja allt man kan tänka sig att sticka i denna läckra akryl kvalitet från Bumbo.

Den består av 100 % akryl av finaste sort. Den finns i ett många olika färger. Bumbo Acryl är också den kvalitet från Bumbo som betecknas som nissegarn. Bumbo Acryl löper 525 m på 150 gram.


Följ oss i sociala medier

facebookinstagram