Problem att visa nyhetsbrevet? Se det i webbläsaren.


Under SM-veckan gör Sveriges bästa idrottare upp om hundratals guldmedaljer i nästan 40 idrotter. Tävlingarna äger rum i Halmstad 24 till 30 juni 2020.


Hej,

Vad kul att du vill vara en del av SM-veckan i Halmstad 2020! Detta är en påminnelse om anmälan till arrangörsutbildningarna som är obligatoriska för alla lokala arrangörer. Du anmäler dig via länkarna nedan.

Har du redan anmält dig kan du bortse från denna påminnelse. 


Uppstartsträff

20 november klockan 18:00-20:00 på Halmstads Teater

På uppstartsträffen berättar vi mer om hur det är att vara en del av SM-veckan, avtalsprocessen med mera. Har du inte möjlighet att delta på plats kan du göra det via videosamtal. Det anger du i din anmälan. 

Utbildningen ges av SISU Idrottsutbildarna tillsammans med SM-veckans lokala projektorganisation. Att delta är kostnadsfritt. 


Evenemangsutbildning

3 december klockan 18:00-21:00 på Halmstads Teater

Under evenemangsutbildningen får du veta allt som behövs för att SM-veckan ska bli lyckat för dig som lokal arrangör, men också för funktionärer, deltagare och publik. 

Utbildningen ges av SISU Idrottsutbildarna tillsammans med SM-veckans lokala projektorganisation. Att delta är kostnadsfritt.  


Träff för specialidrottsförbunden

Den 13 november bjuder Riksidrottsförbundet, SVT och SM-veckan i Halmstad in till en träff för specialidrottsförbunden. Då går vi igenom förutsättningarna för veckan, avtal och rättigheter, SVT:s arbete och träffar våra samarbetspartners.


Fler arrangörsträffar

Anteckna gärna datumen för kommande arrangörsträffar. Det är möjligt att fler tillkommer.  

  • Arrangörsträff för lokala arrangörer, 5 februari.
  • Arrangörsträff för lokala arrangörer, 21 april.
  • Speakerutbildning, 3 juni. 
  • Värdskapsutbildning för funktionärer och volontärer, juni.

Vi jobbar med SM-veckan

I teamet som arbetar med SM-veckan i Halmstad ingår just nu fem personer. Vi är: 

Projektledare hos Riksidrottsförbundet är Maria Hallberg

Vi har också en gemensam e-postadress


SM-veckan arrangeras av Riksidrottsförbundet i samarbete med berörda specialidrottsförbund och Halmstad kommun. Sveriges Television är sändande bolag. Destination Halmstad har det operativa ansvaret och projektleder SM-veckan lokalt.


SM-veckan Halmstad, Köpmansgatan 20, 302 42 Halmstad

Du får detta nyhetsbrev eftersom du kommer att involverad i SM-veckan i Halmstad 2020. Om du vill prenumerera på utskicket kan du göra det härOm du inte längre vill få det kan du avprenumerera här. 

facebookinstagramhomepage