Högsta kvalitet till bästa pris.  |  Öppna i webbläsare.  |  Ring oss! 033 20 43 00

Vi lyser upp mörkret med upp till 40% rabatt nu!

ORALITE 5400
Printbar reflexfolie för eco-solvent/solvent, UV- och latexbläck samt screenprint. Speciellt framtagen för informations- och vägledningsskyltar men passar även bra till reflekterande reklamdekorationer. Hög flexibilitet, utmärkt korrosion- och lösningsmedelsbeständighet och med mycket goda printegenskaper. Rekommenderade laminat: Vid behov används laminat ORAGUARD 290F eller ORAGUARD 293F för ökat UV-skydd.


ORALITE 5600 - Airscape
Reflexfolie av Klass RA 1. Folien är extra tålig och fungerar i tuffa miljöer som på t.ex. fordon. Avtagbar med värme och har en hållbarhet på 7 år utomhus. Printbar reflex för eco-solvent-/ solventbläck, samt screenprint. Fungerar även utmärkt att använda som skärfolie.


Samtliga Oraliteprodukter - rabatt nu: 35% vid metervara, hel rulle 40%! ORALITE 5600E
Reflexfolie för märkning av fordon. Kan printas med eco-solvent-/solventbläck och fungerar även utmärkt som skärfolie. Folien är av Fleet Engineer Grade, vilket betyder att den är speciellt framtagen för användning på fordon där extra tålig folie är ett krav. Godkänd enligt ECE 104 klass E. 


ORALITE VC612 Flexbright
En prismatisk reflexfolie av högsta kvalitet. Folien möter kraven som ställs vid miljöer där en reflexfolie med extra ljushet krävs t.ex. utryckningsfordon. VC612 är enkel att arbeta med och kräver inte någon kantförsegling. Denna folie fungerar utmärkt på både plana som kurviga ytor. Med sin slitstarka yta tål den även de tuffaste tvättarna som t.ex. högtryckstvätt. Materialet levereras på rullar i 8 olika färger varav 3 av dem är fluorescerande.


Sist men inte minst:
ORALITE VC104 reflexband

Reflexband för säkerhetsmärkning av t.ex. lastbilar, trailers och kapell. Synlig i mörker i upp till hela 1000 meter! Finns för både hårda och mjuka underlag och är mycket tålig och enkel att applicera. Hög tålighet mot de flesta rengöringsmedel och klarar högtryckstvätt och ingen risk för sprickbildning. Är lätt att skära och ingen kantförsegling behövs. Godkänd enligt ECE 104 klass C, 50 mm bred och säljs i rullar om 50 meter. 


Alla kampanjpriser och rabatter baseras på ordinarie priser. Kan inte kombineras med andra erbjudanden. Moms, frakt, ev. valutatillägg och ev. avrullningskostnad tillkommer. 

Erbjudandet gäller till och med 31 oktober 2019 eller så långt lagret räcker.

Beställ online! Eller kontakta oss på 033 20 43 00 alternativt maila order@signcom.se 

Bästa hälsningar från oss på Signcom!

facebookhomepagelinkedininstagram

Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.