Nyhetsbrev kultur från Sotenäs kommun. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Missa inte!

Varje månad tipsar jag om tre arrangemang jag tycker att du absolut inte får missa.


1. Faces, places

Film om ett rörande och känslosamt kulturprojekt på den franska landsbygden.


2. En förtrollad värld


3. Kalle Andersson

Varsam kubism, färgrikedom, landskap och kvinnor. Gå på vernissage!

Sotenäs kultur oktober

Svampsäsongen är i princip slut, förläsningssäsongen är definitivt här! Oktober månad bjuder på föreläsningar om allt från finlandssvensk poesi till öl och antik filosofi. Och här nedan syns en beslutsam konstnär med ett granitblock. Vad ska det bli? Jo, en liten katt som ska bli en del av en skulpturgrupp på Solhagens förskola! Som vanligt får vi dessutom ett rikt filmprogram, nu även utökat med Sotenäs Filmstudio. Håll till godo!

Med vänliga hälsningar,

Carl Forsberg, kultursekreterare

Magnus Ringborg på KKV Bohuslän. Foto: Carl Forsberg

Café Existens

...har ingen egen hemsida men är trevligt ändå. Själva caféet äger rum i Kafé Olivia hos KKV Bohuslän. Adressen är Skärholmen 1, Hamburgsund. Det brukar vara en kortare  föreläsning och därefter samtal med publiken. I oktober har de två evenemang som du kan läsa om nedan. Inträdet är fritt och det börjar kl 13.


Kalendarium


Så funkar det

Nyhetsbrevet om kultur i Sotenäs kommun kommer ut den 29:e varje månad. Vill du att ditt evenemang ska synas här, så maila till kultursekreteraren senast den 27:e månaden innan ditt evenemang äger rum. Du behöver beskriva evenemanget med en mening och bifoga en länk till en sida med mer utförlig beskrivning. Se ovan på kalendariet för att få en uppfattning om hur det kommer att se ut.


facebookinstagram

E-post: carl.forsberg@sotenas.se

Telefon: 0523 - 664 788

Du får detta nyhetsbrev eftersom du har anmält dig via vår hemsida eller på annat sätt godkänt att din adress används för utskick. Vill du avsluta din prenumeration, klicka här.