Nyhetsbrev Oktober!

Hej igen allesammans!

Dags att skriva några rader igen. Man kan sammanfatta September som "gisses vilket tryck". Vi har satt försäljningsrekord, orderrekord och skickade paket rekord.

Månadsvaran tog slut på 8 timmar. Sen hämtade vi mönsterpapper, 50 och 25m rullar. 50m rullarna tog slut på 6 timmar och 25m på 3 dygn. Ni förstår att vi haft att göra.

Vi har förstått att några varit missnöjda med väntetiden på grund av att många handlar. Vi håller fast vid att packa i turordning även om många påpekar att dom har bråttom. Det känns mest rättvist!


Månadens vara oktober. Vårda sina kläder istället för att köpa nytt ligger i tiden. Då är en noppbortagare mycket användbar. Snyggar till ett noppigt tråkigt plagg på nolltid.

I oktober kan du köpa noppbortagaren för

69:- (ord. pris 99:-)

Reservation för slutförsäljning, vi köpte även denna gång alla som fanns hos vår leverantör.

Vi har märkt att det finns stort intresse för väskband av olika slag. Därför att det jätteroligt att presentera många nya färger i 20, 25 och 30mm bredd i 100% bomull.  Svart i hela 6 bredder.10, 15 (på gång) 20, 25, 30 och 40mm.

Att priset är väldigt förmånligt känns ju bra också.


Den lilla saxen som vi kallar "Fårsax" är många mer än mej förtjusta i. Nu kommer den i 3 nya färger kostar 19:-/st


Problemet med posten har inte löst sig. Trots att posten lovat komma med ett nytt förslag. Dom har medgett att priset vi fick för hämtning var "lite väl högt". Eftersom vanliga postbilen som åker förbi hos varje dag ska utföra uppdraget. Vi betalar ju porto för breven så kan man tycka att det inte skulle kosta något extra alls.

Benny åker in med breven, det händer ofta att han åker efter postbilen som delat ut brev i Nävekvarn och möter postbilen som skall hämta posten i butiken i Nävekvarn. Det skulle vara intressant att veta vad Greta Thunberg skulle tycka om det.


Som jag brukar, lite om oss själva också

Vi kommer att ha stängt några dagar i oktober. Den 24 och 25 oktober. Viktiga händelser i familjen igen. Vi har lovat att hjälpa till med bestyr både före och efter även denna gång. Vår kära lilla Lina skall disputera/doktorera. Vi är så otroligt stolta över henne.

Snart kan hon titulera sig Doktor Lina La Fleur <3

Ämnet hon doktorerar i är att miljö- och engergimässigt renovera våra slitna bostädet. Det vi kallar "miljonprogrammet"

 

Sen måste jag dela med mig av en liten film. Vårt barnbarn Ted som gick redan vid 9 månaders ålder fortsätter att utveckla sina rörelser. Han dansar, springer och hoppar som han skulle vara flera år. Han är bara 16 månader. Rytm i kroppen så man häpnar. Vet inte vem som har mest kul Pappa eller Ted? Klicka på länken under bilden.Ett stort Grattis också till Rasmus som fyllt 4 år. Fridas pojkvän Ridvan hade bakat en fantastisk biltårta.

Lite pyssligt att blåsa ljusen dock.


Jag finner ett stort nöje i att odla, plocka bär/svamp och ta tillvara. Ibland blir det bra, ibland inte. Man provar alltid något nytt. I år sådde jag en Rosenböna. Väldigt vacker hela sommaren. Band ihop 6 pinnar och lät dom klättra. Nu är den jättestor. Vilken lyckokänsla att öppna en bönskida och upptäcka att dom är så vackra.

 

Ha det gott!/ Bibbi