Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Lagom till att kylan kommer smygande startar vi upp vårt nya koncept Pop-up @WestcoastElite och först ut är företaget Norrsken. Ett företag som gör jackor för kvinnor. Vi har fått möjlighet att erbjuda dig som kund ett fantastiskt erbjudande. Kom förbi under vecka 42 då ett antal av Norrskens jackor finns hos oss. Läs mer nedan.
Missa inte föreläsningen om Stress & utmattning den 12 november. Boka din plats idag.
Vill du bli skidstark? Häng då med på Arjens small group under hösten. Mer info längre ner.
Vill du ha inspiration på din arbetsplats. Just nu erbjuder vi att du får en föreläsning gratis vid bokning av 3 st. Alltså betalar du för 2 st föreläsningar men får 3. Mer info finns längre ner.

Njut av oktober
Hälsningar Teamet på Westcoast ElitePOP UP - NYTT KONCEPT HOS WESTCOAST ELITE

Under hösten och vintern startar vi upp ett nytt koncept där våra samarbetspartners får visa upp sig hos oss under en vecka.
Först ut är företaget Norrsken som du kan läsa mer om nedan.
Under vecka 42 kommer du att hitta dem hos oss med massor av jackor och bra erbjudanden. Välkommen förbi!


POP UP - NORRSKEN JACKOR 40% RABATT

Inspirerade av ett Norrskens sprakande energi och vackra ljus skapade vi vårt varumärke Norrsken Jackets 2018. Med ett stort knowhow om hur man designar och producerar jackor av bästa kvalité har vi lagt ner vår själ i att ta fram jackor anpassade för den medvetna kvinnan som vill vara snygg och varm varje dag. Designspråket speglar det skandinaviska uttrycket av naturligt ren och avskalad design. Vi vill erbjuda den optimala jackan som värmer i vardagens alla lägen. På stan, jobbet, lekplatsen eller på festen, vår jacka skall hålla måttet i varje läge. Norrsken Jackets är skapat av kvinnor för kvinnor. Vi vill ge tillbaka till de starka kvinnor som likt Norrsken sprider en energi och styrka kring sig.

I höstens kollektion hittar du allt ifrån den trendiga långa dunjackan Himle till den puffiga Kalix. Vi har flera klassiska parkas i ljuvliga färger. Alla våra jackor har flertalet detaljer och naturnära färger. I år har vi tagit ytterligare ett steg längre för att jobba så hållbart vi kan. Vi har valt att jobba med RDS dun i flera av våra dunjackor – allt för att du som konsument ska kunna få så mycket information som möjligt om våra plagg!

Prova delar av vårt sortiment hos Westcoast, till 40% rabatt kom på en kaffe till vårt Showroom i Frölunda eller kanske vill du själv börja sälja Norrskens Jackor. Kontakta oss gärna!

Alva Alsin

alva@norrskenjackets.com

0735065166


EN KVÄLL OM STRESS & UTMATTNING.

DAGS ATT BOKA DIN PLATS!


DET VIKTIGA C-VITAMINET

Vårt immunförsvar behöver c-vitamin för att fungera normalt. Men också brosk- och benvävnad behöver vitaminet.

I förlylningsperioder (som nu) behövs kanske lite extra intag av c-vitamin både för att förebygga och mildra förkylningar.

C-vitamin skyddar också cellerna mot oxidativstress och hjälper till att minska trötthet och utmattning.

Men det härliga c-vitaminet bidrar till ännu mer i kroppen. Här är ett par exempel: skyddar dina ögon, bra för tänder och tandkött, bra för huden, skyddar dina celler och bra för hjärta och kärl. 

Några exempel på vartdu hittar c-vitaminet: nypon, röd paprika, persilja, grönkål, broccoli, apelsin, kiwi, brysselkål och blomkål.


PT SMALL GROUP FÖR DIG SOM VILL BLI SKIDSTARK


MÅNADENS KLOKA ORD


FÖRETAGSTRÄNING

Vi kommer gärna ut till ditt företag och tar hand om träning för er personal. Vi kan vara inomhus hos er om det finns möjlighet eller utomhus. Vi kan träna pulsbaserad träning, styrka, yoga, cirkelträning eller precis det som ni vill ha.
Kontakta oss så berättar vi gärna mer, info@westcoastelite.se


MÅNADENS BOKTIPS

Inflammation är en bok fylld av fakta kring medicin och hälsa. I boken finns vetenskapliga grunder och nya rön.
Martina Johansson är författare och civilingenjör inom medicinsk teknik som arbetar som vetenskaplig redaktör. Ralf Sundberg är läkare, docent, författare och föreläsare. Båda arbetar regelbundet med folkhälsa via sociala medier, event och föreläsningar för att hjälpa människor att hjälpa sig själva. En bok utan pekpinnar men med massor av tips på hur du kan påverka din kropp själv.

 

Psykisk ohälsa håller på att ta över och bli ett stort hälsohot. Ständigt uppkopplad, ständigt nya intryck och digital livsstil gör att hjärnan aldrig får vila. I denna boken får du verktyg för att hitta enkla lösningar.
Författaren Anders Hansen har tidigare skrivit toppliste boken Hjärnstark som vi så klart också rekommenderar. Båda böckerna är perfekta "gå bort" presenter.


Boken "Food Pharmacy - näringsjägaren : en berättelse om hur du curlar planeten och din hälsa genom att ta näringsjägarexamen" är både roliga och faktaspäckad för dig som vill bli din egen näringsjägare både för dig själv och miljön. Massor av tips på hur vi ska äta för en bättre folkhälsa och och med mindre belastning på miljön. Boken innehåller också massor av recept.
Mia och Lina har tidigare skrivit boken "Food pharmacy : en berättelse om tarmfloror, snälla bakterier, forskning och antiinflammatorisk mat" och "Food Pharmacy : kokboken" 


INFOTRÄFF OM MYCARE - FÖR DIG OCH DITT FÖRETAG?


NY HÄRLIG LUGN HÖSTLISTA FRÅN WESTCOAST

Månadens musiklista är något lugnare. Passar perfekt när du smyger upp i soffan med en filt, en kopp te och lite värmeljus. Eller kanske när du rullar ut din yogamatta på morgonen och stretchar ut kroppen.

Varsågod bara att ladda ner:


Klicka här för att ladda ner listan


BOKA 3 FÖRELÄSNINGAR BETALA BARA FÖR 2

Mer inspiration till din arbetsplats? Vi kan hjälpa till.
Vi gör ett upplägg tillsammans med en röd tråd mellan föreläsningarna för att på bästa sätt motivera och inspirera. Ni bokar upp 3 föreläsningar men betalar bara för 2.
Erbjudandet gäller under oktober. Föreläsningarna görs inom 4 månader.
Maila info@westcoastelite.se för mer info.


KOMMANDE TRÄNINGSRESOR MED WESTCOAST ELITE


VI FORTSÄTTER MED 10% PÅ ALLA HOLISTICPRODUKTER

Vi fortsätter att ha 10% på alla Holistic produkter under augusti och september. Så passa på att fylla på dina förråd.

Erbjudandet gäller de varor som finns i vår shop på Westcoast Elite.


INFORMATION OM DINA UPPGIFTER

Ang Dataskyddsförordningen GDPR vill vi informera dig om att dina uppgifter sparas för att firma Westcoast Elite AB ska kunna skicka ut informationsmail till dig.DIna uppgifter skickas aldrig ut till andra företag eller personer i tredje hand.
Du kan när som helst avregistrera dig via vår avregistreringslänk längst ner i brevet. Men vi hoppas så klart att du vill vara kvar!


Detta är ett nyhetsbrev från WestCoast Elite Performance Center
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.