Burundi-Hjälpens nyhetsbrev. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Visste du?

Visste du att brist på rent dricksvatten dödar 20 gånger fler barn än våld i världens konfliktområden, enligt en rapport från Unicef framtagen till Världsvattendagen.

Visste du att barn under fem år löper i snitt 20 gånger större risk att dö av sjukdomar orsakade av smutsigt vatten och dåliga sanitära förhållanden än som en effekt av dödligt våld i konfliktområden. Det visar en rapport av FN:s barnfond Unicef.

Rent vatten betyder ett friskare samhälle och glada människor som ser positivt på sin framtid. Nu är vårt nästa arbete för rent vatten igång och många människlor väntar på att få en kran nära sin bostad.

Ministern för vatten och miljö, vill visa sin tacksamhet genom att komma på besök, nästa vecka, för att se källområdet och arbetet som befolkningen gör.

Tack för ditt stöd. Din gåva gör skillnad!


Tusentals människor har fått hjälp sedan Burundi-Hjälpen startade 2009. Människor får hjälp när svälten är svår, man får tillgång till sjukvård och till rent friskt vatten nära sin bostad, barn och ungdomar ges möjlighet att gå i skolan. 

Vi inkluderar lokalbefolkningen, föräldrar, lärare, i utformningen av arbetet, vilket bidrar till en friskare befolkning och ett gladare samhälle, en välmående miljö, friskare barn med ljusare framtidsutsikter. 

Var med och stöd Burundi-Hjälpen och gör det möjligt för oss att bygga vidare så barn och vuxna kan få ett bättre liv. Är du nyfiken på var gåvomedlen hamnat och vill se hur de förändrat liv? Klicka här.

Tack för att du är med oss i det viktiga arbetet. Din gåva gör skillnad!


Tack vare dej, kan livet förändras för de mest utsatta och ge alla en framtid och ett hopp. 

Vi arbetar med lokala partners, som en viktig del av arbetet och en investering i samhällets framtid.  Vi är övertygade om att detta är den mest progressiva och hållbara strategin man kan tillämpa.

 "Helping people to help themselves.... now thats real help!" kommentar på vår Facebooksida

Din gåva är avgörande eftersom vårt arbete finansieras till 100 % av våra gåvogivare där varje krona går helt till arbetet i Burundi. Ingen administration dras från insamlade medel.

Information om vårt arbete hittar du här på vår hemsida.


Uppdatera din mailadress klicka här           

Vi sänder vårt Nyhetsbrev till de som vi tror kan vara intresserade.
 Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.