Hej!

 September månad börjar lida mot sitt slut och det innebär att det snart är dags för årets rosa månad. Varje år i oktober genomför Cancerfonden sin Rosa Bandet-kampanj där syftet är att samla in pengar till forskning, sprida kunskap om cancer och påverka beslutsfattare i viktiga frågor. Sedan starten 2003 har Rosa Bandet-kampanjen samlat in drygt 843 miljoner kronor till cancerforskningen!

Majalyktorna säljs ju oftast med förmån för Barncancerfonden, men varje år har de en speciell Rosa Bendet-lykta och i år har den texten:  "Låt oss stödja de kämpande, beundra de överlevande, hedra och minnas de tagna samt aldrig ge upp hoppet". Här på bilden ser du den rosa lyktan med silverfärgad insida, men den finns även i silver med ljusrosa insida.

 

Äntligen har jag hittat en ny leverantör med flera fina hissgardiner i sortimentet och några av dom finns ända upp till 180cm breda.

 

Lykta/vas med stativ.

Största stativet är drygt 50cm högt (249kr) och det lite mindre är drygt 40cm (199kr).

Välkommen in i webbutiken och kika på alla nyheterna eller besök butiken i Vretstorp på onsdag kl 16-19. 

Hälsningar Sofia

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.