Nyhetsbrev med senaste nytt från Nationell primärvårdskonferens. Se i webbläsaren.

Varmt välkomna till Nationell primärvårdskonferens! Väldigt kul att vi blir över tusen deltagare i Göteborg.

Här har vi samlat praktisk information för dig som är på väg till Svenska Mässan Kongress.

Ladda ner event-appen VGR Möten
För att hålla koll på konferensprogrammet, se kartor och följa med i dialog under konferensen ladda ner appen VGR Möten i APP store eller Google Play och välj eventet Nationell primärvårdskonferens. 

Välj dina valda seminarier/workshops i programmet genom att markera dem med stjärna så ser du just ditt personliga program.

Om du hellre vill skriva ut programmet hämta pdf här:
 

Praktisk info 

Konferensen startar tisdag 1 oktober kl 10:00 och håller på till kl 16:30.

Banketten öppnar kl 19:00 i samma lokal som konferensen.
Onsdag 2 oktober startar vi kl 9:00 och avslutar kl 16:00.

Redan måndagseftermiddagen 30 september inleder vi med en spännande förkonferens på Världskulturmuseum, med start kl 14:00.

 

Entré till Svenska Mässan Kongress
Ingången till primärvårdskonferensen är vid Mässans gata 8, 200 m från Korsvägen mot Scandinavium. Vid kongressentrén finns bevakad garderob som ingår i konferensavgiften.

 

Registrering
Registrering till konferensen öppnar kl 08.30 den 1 oktober och är sedan öppen hela konferensen. Visa upp streckkoden du har fått i din senaste bekräftelse eller på mobiltelefon. Alla deltagare får vid registrering en namnskylt som ska bäras synligt under hela konferensen och fungerar som din biljett till konferens, lunch och bokad bankett. 

 

Bra att veta om kollektivtrafiken i Göteborg 
Närmaste hållplats för Svenska Mässan Kongress är Korsvägen eller Scandinavium. Ladda ner Västtrafiks app To-Go för att se avgångstider, kartor och köpa biljetter.

Ska du till banketten?
Efter första konferensdagen väntar bankett för er som bokat plats i samband med konferensanmälan. Välkommen till dukade bord i Kongresshallen med insläpp kl 19:00. Det går att köpa dryckesbiljetter under konferensdagen i foajén så fixa gärna det innan själva middagen börjar. Vi äter trerättersmiddag och under kvällen kommer Lotta Engberg med band.

Följ konferensen på sociala medier: #framtidenärnu

Använd gärna sociala medier om du har frågor eller för att dela bilder, upplevelser eller insikter från konferensen. Följ oss på:

facebookinstagramtwitterlinkedin

Välkommen till Nationel primärvårdskonferens
Svenska Mässan Kongress, Göteborg 1-2 oktober 2019

Nationell primärvårdskonferens hålls vartannat år och är en bred mötesplats för oss som arbetar i och nära primärvård. 2019 är det Närhälsan, som är den offentligt drivna primärvården i Västra Götalandsregionen som är konferensvärd.

Mejla frågor om konferensen:

narhalsan.nationell.primarvardskonferens2019@vgregion.se

För frågor om anmälan till:

prvkonferens2019@vgregion.se

 

Du får detta nyhetsbrev för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.