Nyhetsbrevet kan även läsas på  webbläsaren.

Nyhet i showroom:

– Vi vill göra exklusiva smycken tillgängligt för fler kvinnor. Hållbarhet en självklar del av våra kunders livsstil och vill vi göra det möjligt för fler att köpa smycken som kan bäras varje dag och älskas livet ut. 

Det svenska smyckesmärket Cravingfor har funnits sedan 2017. Grundare och designer Emelie Blom och Karolin Leeb insåg att fler kvinnor än dem själva ville skapa den look de var ute efter utan att behöva betala en förmögenhet. Genom den tanken föddes Cravingfor i Stockholm. 

 

– Vi började designa och ta fram våra egna smycken som på kort tid blev populära bland våra vänner. Vi ville skapa moderna men samtidigt tidlösa, eviga kombinationer. 

 

Alla smycken är handgjorda i solid guld med priser från 1995kr. Utöver kollektionerna erbjuder Cravingfor även specialgjorda smycken där de från grunden kan designa kundens drömring, bröllopsring eller ett nytt smycke med kundens egen diamant. 

 

Diamanterna är konfliktfria och kommer med ett GIA-certifikat från 0,5 karat och uppåt. De svarta diamanterna och champagnediamanterna, samt smaragderna och safirerna, är naturstenar – vilket ger varje sten ett unikt uttryck och förhöjer stenens egen skönhet.

 

Cravingfor finns nu tillgängligt på bildbanken samt för utlån. 

facebookhomepageinstagram

Välkommen att kontakta oss för besök och utlån från showroom.


 Bildbanken är uppdaterad med nyheter

 STARSTUDIO PR 

Kaptensgatan 4,  114 57 STOCKHOLM 08-673 30 80  0705-18 00 19 INSTAGRAM   BILDBANK  FACEBOOK   www.starstudio.se


Om du fortsättningsvis inte vill ha pressmeddelanden eller inbjudningar, klicka här.