Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Välkommen till Club Eget-frukost på Hamngatan 9 Cafe & Konferens i Trelleborg

Under höstens första Club Eget-träff i Trelleborg bjuder SEB på frukost på Hamngatan 9. Här möts entreprenörer, samarbetspartners och andra som intresserar sig för nyföretagandet i Trelleborg. Välkommen du också!


Resan till förverkligande av Hamngatan 9

Möt Petra Larsen som berättar:

"Då jag med mitt andra företag TheGreenTeam AB fick en fråga om att hjälpa en god än att städa dennes nya restaurangkök uppe på HG9 i Trelleborg föddes idén om HG9 Cafe & Konferens. När vi på våra luncher satt uppe vid lokalens fönsterbord och beundrade utsikten var det ett faktum att alla i Trelleborg borde få njuta. Jag tillsammans med Marcus på Matlagarna och Peter Axtelius bestämde oss ganska snabbt att göra slag i sak och öppna Hamngatan 9 Cafe & Konferens. 

Vi tror att Hamngatan 9 kan bidraga som en mötesplats där företag och privatpersoner får möjlighet att njuta av en fin utsikt över havet från en unik lokal och samtidigt skapa sig möjligheter för sina syften." 

 

Petra Larsen finns på plats och även representant från Trelleborgs kommun med flera. 


Dagens värd: SEB Trelleborg

Är du egenföretagare eller funderar du på att starta eget företag?Med SEBs rådgivning ser ni över entreprenörens hela ekonomi såväl företaget som privatpersonen. En viktig del av denna rådgivning handlar om att skapa en trygghet för dig och din familj. Kom och lyssna på Alexander Dicksson från Pension & FörsäkringSEB . Han kommer berätta hur du har rätt skydd om du blir sjuk, drabbas av en olycka etc.


NyföretagarCentrum Öresund finns på plats lokalt och lotsar blivande entreprenörer

Genom att tillsammans med våra samarbetspartners arrangera frukostträffar under namnet Club Eget skapar vi värdefulla mötesarenor för våra nyföretagare som snabbt behöver bygga upp kontaktnät kopplat till livet och inriktningen som företagare. Självklart får du ta med dig en gäst med intresse för nyföretagandet eller som skulle vilja komma i kontakt med vår kostnadsfria rådgivning.

Datum: Tisdagen den 24 sep 2019 
Tid: 08:00-10:00
Plats: Hamngatan 9 Café & Konferens, Trelleborg
Pris: Kostnadsfritt, med tack till SEB. Dock "no show"-avgift 125 kr om du anmäler dig men uteblir.
Anmälan: senast den 19 september
(OBS! Begränsat antal platser!)
Klicka här för anmälan till Club Eget på Hamngatan 9 Café & Konferens

Ladda upp med visitkort! Förbered ditt "hisstal" så att du kan presentera dig kort och kärnfullt. Vem är du? Vad gör du? Varmt välkommen!

Håkan Stenson, rådgivare i Trelleborg, NyföretagarCentrum Öresund 


Se höstens spännande aktiviteter i kalendariet på www.nyforetagarcentrum.se/oresund


NyföretagarCentrum Öresund är en ideell förening, finansierad av samarbetspartners från främst näringslivet. Rådgivning ges varje vecka i Malmö, Burlöv, Hörby, Höör, Kävlinge, Lomma, Sjöbo, Skurup, Staffanstorp, Svedala, Trelleborg och Vellinge. Rådgivarna är företagare med engagemang i det lokala näringslivet. Vi erbjuder både individuell rådgivning och informationsträff i grupp. 

Öresundsrådgivningen ger de som vill etablera sig över sundet tillgång till ett team av specialister vid Øresunddirekt i Malmö. På plats har vi svensk och dansk rådgivare som guidar dig i dessa regelverk. 

Snabbspår för nyanlända är en satsning där vi söker upp personer som nyligen kommit till Sverige från andra länder och ger dem informationsträffar samt – för de som är intresserade och har tankar om egenföretagande i Sverige - individuell rådgivning på svenska, engelska, arabiska, persiska och dari.

Ung och Eget tar sikte på personer mellan 18-35 år som vill starta företag. Affärsplanen är lite modernare, våra inspirerande rådgivare lite yngre och nyföretagaren erbjuds även en mentor i sex månader. Till detta kommer nätverkandet som brukar ske på StartUp Bar.

Mentorprogrammet Starta Företag drivs på uppdrag av Tillväxtverket. Vi erbjuder ett 40-tal nyföretagare en mentor från näringslivet under 12 månader, kostnadsfritt. Nyföretagarens behov matchas med mentorernas kompetenser. Programmet har ökat överlevnaden av företag efter tre år från 81% till 89%

Club Eget är de klassiska populära nätverksträffarna för NyföretagarCentrum Öresund där vi träffas och inspireras bland nyföretagare, samarbetspartners och personer med intresse för nyföretagandet.

StartUp Bar arrangeras tillsammans med tidningen Starta & Driva Eget och Nina Jansdotter. Under after work-liknande former träffar du andra nyföretagare och specialister första onsdagen i varje månad, med uppehåll under sommar och jul. Bra mingel och hög internationalitet.

Årets Nyföretagare utses varje år för att lyfta fram goda lokala förebilder. Det är personer som har kommit igång med sin verksamhet på ett bra sätt och som ännu inte drivit företaget i tre år. De som erhåller utmärkelsen lokalt ingår även i urvalet för Årets Nyföretagare i Sverige. Vem vill du nominera?

All rådgivning samt kostnadsfria informationsträffar bokas på www.nyforetagarcentrum.se/oresund där du även hittar information om aktuella aktiviteter samt anmälningslänkar till dessa. Varmt välkommen!

facebookhomepagelinkedininstagram

Sveriges ledande kraft för nyföretagande. NyföretagarCentrum ger kostnadsfri rådgivning till personer som vill starta eget företag. Verksamheten finns i cirka 200 kommuner. Årligen besöks NyföretagarCentrum av fler än 20 000 personer för rådgivning. Närmare hälften av dessa startar företag. Efter tre år är drygt åttio procent av företagen aktiva; under en procent har gått i konkurs. Verksamheten är i huvudsak näringslivsfinansierad.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter