Nyhetsbrev med senaste nytt från Nationell primärvårdskonferens. Se i webbläsaren.

Nu är det bara två veckor till Nationell primärvårds-konferens dit vi hälsar över tusen deltagare välkomna till spännande konferensdagar!

Det finns fortfarande några platser kvar- tipsa dina kollegor!

Varmt välkommen till Göteborg, önskar Marie-Louise Gefvert, primärvårdsdirektör Närhälsan, Västra Götalandsregionens primärvård med projektgrupp och många involverade medarbetare.

 

Tipsa en kollega – än finns några platser kvar!

Tvådagars konferens med bankett och förkonferens. Klart att du ska gå!

Läs allt om konferensen och boka här!

 

Ladda ner event-appen VGR Möten
För att hålla koll på program, se kartor och följa med i dialog under konferensen ladda ner appen VGR Möten i APP store eller Google Play och välj eventet Nationell primärvårdskonferens. 
 

Praktisk info 

Konferensen startar tisdag 1 oktober kl 10:00 och håller på till kl 16:30.
Banketten öppnar kl 19:00 i samma lokal som konferensen.
Onsdag 2 oktober startar vi kl 9:00 och avslutar kl 16:00.
Redan måndagseftermiddagen 30 september inleder vi med en spännande förkonferens på Världskulturmuseum, med start kl 14:00.

Entré till Svenska Mässan Kongress
Entrén till primärvårdskonferensen är vid Mässans gata 8, 200 m från Korsvägen mot Scandinavium. Vid kongressentrén finns bevakad garderob som ingår i konferensavgiften.

Registrering
Registrering till konferensen öppnar kl 08.30 den 1 oktober och är sedan öppen hela konferensen. Visa upp streckkoden du har fått i din senaste bekräftelse eller på mobiltelefon. Alla deltagare får vid registrering en namnskylt som ska bäras synligt under hela konferensen och fungerar som din biljett till konferens, lunch och bokad bankett. 

Bra att veta om kollektivtrafiken i Göteborg 
Närmaste hållplats för Svenska Mässan Kongress är Korsvägen eller Scandinavium. Ladda ner Västtrafiks app To-Go för att se avgångstider, kartor och köpa biljetter.

Fler framtidspoddar ute nu

Lyssna till fler poddar på primärvårdskonferensens kanal Framtiden är nu. Magdalena Ståhle och Annika Lundmark, Region Kalmar, inspirerar om primärvårdens kompetens kring psykisk hälsa.

Följ konferensen på sociala medier: #framtidenärnu

facebookinstagramtwitterlinkedin

Välkommen till Nationella primärvårdskonferensen
Svenska Mässan Congress, Göteborg 1-2 oktober 2019

Nationella primärvårdskonferensen hålls vartannat år och är en bred mötesplats för oss som arbetar i och nära primärvård. 2019 är det Närhälsan, som är den offentligt drivna primärvården i Västra Götalandsregionen som är konferensvärd.

Du får detta nyhetsbrev för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.