Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


LAB Sweden på LabDays 2019!

Den 2-3 oktober deltog LAB Sweden på Swedish LabDays på Älvsjömässan i Stockholm. Vi hade tillfälle att visa flera intressanta produkter och nyheter på mässan. Exempelvis den nya skakinkubatorn Multitron 4, läs mer om den nedan.

Alla våra svenska systerbolag i LAB-koncernen var också på plats, dvs LAB Noax med bl a förbrukningsprodukter, LAB Analytical med analysutrustning och LAB Diagnostic med bl a kyl och frysprodukter.

 


Ny medarbetare

Den 11 september började Rikard Andersson som innesäljare och på kundtjänst för LAB Noax och LAB Sweden. Rikard kommer närmast från Ahlsells där han har arbetat med liknande uppgifter. Han ersätter Amelie Garnås som gått vidare mot nya utmaningar. Vid frågor maila info@lab.se.


Multitron 4 för pålitlig odling

Multitron 4 är förstahandsvalet för dig som vill ha  en enkel och tillförlitlig odling av mikroorganismer och celler. Inkubationsskaken garanterar homogena förhållanden och ger reproducerbara resultat.

Trots sin lilla storlek kan en trippelstaplad Multitron användas för över 60 liter kultur eller med versionen som har 3 mm skakamplitud genomföra över 23.000 experiment parallellt.


YSI 2500 - Biokemisk analysator

YSI är kända för att vara guldstandard för bioanalytiska instrument och nu finns en efterföljare till den populära 2300-instrumentet för analys av glukos/laktat.

Du får:

  • Analysspecifika resultat på 60 sekunder eller mindre
  • Egna immobiliserade enzymelektroder
  • Unikt vätskeflöde som motverkar stopp
  • Pålitlig mätteknik
  • Automatisk provhantering

YSI 2500 har ett intuitivt grafiskt användargränssnitt, en USB-port för datainsamling och kan analysera prover från olika typer av provhållare inklusive 96-brunnsplattor och mikrocentrifugrör.

YSI 2500 Glucose/Lactate Analyzer är det kostnadseffektiva alternativet till 2900D Analyzer.


Några frågor?

Har du några frågor om våra produkter är du välkommen att kontakta våra säljansvariga Annika Garnås eller Claes Karlsson eller ringa vår växel på: 08-29 60 00.

 


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.