Problem att visa nyhetsbrevet? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev september 2019


Händer i branschen


  • Länsstyrelsen i Jönköpings län anordnar den 18 september en samverkansträff kring innovativa och hållbara åtgärdstekniker. Läs mer och anmäl dig på vår hemsida.  
  • SGF Anordnar den 16-17 oktober en kurs i planering och projektering av efterbehandlingsåtgärder. Läs mer på SGF:s hemsida.
  • Nätverket Renare Mark anordnar den 28 november ett seminarium om Riskvärdering och prioriteringar i Umeå. Läs mer på vår hemsida.

Sociala medier

Vi vill tipsa er om att följa oss på sociala medier. Vi finns både på Facebook, Instagram och LinkedIn. Klicka på ikonerna nedan för att komma vidare.


linkedininstagramfacebook

Nyhetsbrevet förändras

I detta numret har nyhetsbrevet fått en lite ny skepnad där det inte längre kommer att finnas någon PDF-version av nyhetsbrevet utan istället kommer du länkas vidare till artiklar på hemsidan. Vi hoppas ni gillar det!


Möt vår styrelse

I kommande nyhetsbrev så kommer ni att få möta vår styrelse där de berättar lite om sig själva och varför de tycker det är så roligt att engegera sig i Renare Mark. I detta nyhetsbrev möter du Anna och Lill.


Hållbara samhällen - Vårmötet 2020

Missa inte chansen att lämna in ditt abstract till Vårmötet 2020. Mer information och hur du gör för att skicka in ditt abstract hittar du här.


Studiebesök på Kvarteret Renen

Region Väst kommer anordna ett studiebesök vid saneringen av av Kvarteret Renen i Varberg den 23 september. Läs mer och anmäl dig på vår hemsida.


Seminarium i Linköping 6:e februari

Den 6 februari anordnar Nätverket Renare Mark ett seminarium kring provtagning, strategier, analyser och utvärdering. Vi vill gärna veta vad ni vill höra mer om på temat. Mejla gärna vår koordinator om du har några tips på föredrag.


Nätverket Renare Marks nyhetsbrev distribueras till samtliga medlemmar i nätverket via e-post. Nätverket är öppet för alla intresserade. Enskilt medlemskap kan tecknas av alla, för företag finns korporativt medlemskap. Mer information finns på nätverkets hemsida eller kan fås genom att skicka e-post till nätverket. Artiklar och bilder till Nyhetsbrevet tas gärna emot. www.renaremark.se 

REDAKTION: Hanna Hartmann, 0706-93 00 56 hanna@enviromiljoteknik.se Peter Harms-Ringdahl info@renaremark.se

ANSVARIG UTGIVARE: Ordförande: Johanna Svederud, 0707- 21 02 89 Johanna.svederud@liljemark.net

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en medlem i Nätverket Renare Mark. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.