Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


SEPTEMBER

Hösten är i antågande och för många är detta en månad när man fixar & fejar i sin trädgård, så vi har bestämt oss för att förlänga vår uppskattadeJordkampanj med 25% rabatt!

Gäller på alla våra GÖDSLADE & OGÖDSLADE JORDSORTER

(gäller dock ej klassade)


Nyhet!

Vi kan nu äntligen presentera våran nya tjänst: 

EcoHorse by Hummeltorp arbetar med klimatsmarta lösningar i ett unikt ekosystem där olika material återvinns på ett naturligt och klimatsmart sätt.

 

Vi kan erbjuda en enkel lösning för ert stallarbete, en bättre miljö och naturligtvis det allra bästa för din hästs välmående.

Vi ställer ut vår vita stilrena container hos er och när den är fylld med gödsel så kommer vi och byter ut den. Enkelt & smidigt!

Vi kommer även att erbjuda Svensk strötorv och halmpellets av toppkvalité. Lätt att både tömma gödsel och samtidigt fylla på med fräsch strö. Spar tid och vi sköter allt utan krångel!

 

För mer info eller avtalsförslag slå oss gärna en signal på tel.08/ 530 240 00 eller besök gärna vår hemsida för EcoHorse (just nu under uppbyggnad).


Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.