Nyhetsbrev med senaste nytt från styrelsen och kansliet. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Medlemsnyheter från Vendelsö Gymnastikförening HT-19


Välkomna till en ny härlig gymnastiktermin! 🤸🏿‍♂️🤸🏽‍♂️🤸🏻‍♀️

Nu ser vi fram emot en ny termin med såväl gamla som nya gymnaster i vårt härliga Vendelsögäng! Så här ser terminsstarterna ut för grupperna:

  • Truppgrupperna startar vecka 34
  • Familje- barn- och Mix-grupper startar vecka 37
  • UngdomsFys startar vecka 34
  • TruppFys (vuxengruppen) startar vecka 35

För att få en tydlig struktur i vår verksamhet nu när vi växer så har några grupper fått nya namn till hösten. Alla grupper har informerats. 


Ny köp- & sälj

Nu har vi en ny facebookgrupp för köp & sälj. Passa på och höststäda och lägga upp urväxta plagg och fynda andra! Stor efterfrågan just nu på den långärmade damdräkten!

Länk till gruppen

Föreningskläder

Passa på inför terminsstart att beställa föreningskläder med ditt barns namntryck. Sköna och hållbara till ett bra pris. Snabba leveranser.

Till shopen

Tävlingskläder VeraSport

Här kan du beställa våra tävlingskläder. Är du osäker på vilken din grupp använder, stäm av med huvudtränaren.

Skapa konto - Vera Sport
Till Webshop Vera Sport

 


SportAdmin MedlemsApp - ett enkelt sätt att ha koll på aktiviteter & nyheter

I SportAdmins MedlemsApp kan alla medlemmarna bland annat se barnens träningar, kallelser, kalender, ordna samåkning, nyheter och alla utskick. Här finns även ett medlemskort där vi lägger upp olika erbjudanden för våra medlemmar. Här kan medlemmen också koppla ihop medlemmar från olika lag/grupper så att all information finns på en och samma plats.

Länk till Appstore
Länk till Google Play


Företagare? Se hit...

Är du företagare eller arbetar på ett företag som skulle vilja synas lite mer eller komma med erbjudanden till alla våra medlemmar? På vår hemsida och i vår medlemsapp SportAdmin finns det nu möjlighet för dig och ditt företag att annonsera och vara med i riktade utskick. Även sponsormöjligheter finns och välkomnas. 

 

Välkommen att kontakta kansliet för mer information.
E-post: kansli@vendelsogf.se

 


SAVE THE DATE!
Den 9-10 november håller vi vår årliga cup i Torvalla Sporthall. Kom och heja fram alla våra tävlande lag och se en tävling med många olika klasser under hela helgen.


TACK ICA MAXI HANINGE!

Genom att våra medlemmar angett vår föreningskod 9003 eller scannat vår kod vid självskanningen har vi nu fått mer än 16 000 kr tillbaka till föreningen för perioden april-juli.

BRA JOBBAT ALLESAMMANS!! Den här gången hjälper det extra tillskottet till att skicka våra ledare på fler utbildningar. Mycket värdefullt för våra gymnaster och verksamheten. Fortsätt ange koden så får vi även nästa gång ett fint tillskott att nyttja!


Vendelsö GF nu även på YouTube

Nu har vi utökat våra sociala media och finns nu även på YouTube. Här ligger för tillfället vår nya tränarvideo och filmer från vårens uppvisning i Torvalla. Gilla och dela gärna vår fina tränarvideo! Klicka på bilden :-)


Håll dig uppdaterad 😊 Följ oss på sociala media!

facebookyoutubeinstagramlinkedin

Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i Vendelsö GF. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.