Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Armeka AB

 

Hej alla ESD-intresserade!

Hoppas er sommar varit behaglig och laddande!

Vi på Armeka har varit igång större delen av sommaren med att preppa för höstens aktiviteter men självklart har vi även hunnit med lite ledighet. Det här nyhetsbrevet mjukstartar med att sparka igång höstens planerade utbildningar och även ge lite info om kommande händelser. 

Vi har nu tagit ytterligare steg i att utveckla vårt kursutbud. Senast audit-utbildningen som vi nämnde i förra brevet. Den genomförs för övrigt 2.a oktober. Men vi nöjer oss inte med detta, vi har även vidtagit ett antal åtgärder för att ligga på spets avseende kunskap. I det internationella arbetet där mycket av framsteg görs är Armeka nu en aktiv spelare. Nästa månad deltar Niclas och Patrik i 41st Annual EOS/ESD Symposium som genomförs i Los Angeles under en dryg vecka. I nästa nyhetsbrev sammanfattar vi våra erfarenheter från evenemanget.
I det internationella standardiseringsarbetet engagerar Armeka sig i ökande omfattning. Syftet är delvis att få till att de specifika Nordiska förhållandena bevakas. Vi återkommer mer detaljerat vad vi menar med detta. 

Här nedan kan du som vanligt se våra öppna utbildningstillfällen inklusive även vår "återupplivade" 2-dagars fördjupning och den nya audit-utbildningen.

Kontakta gärna Patrik 0702-17 22 60 om du har några frågor eller om du hellre bokar en kurs på plats i era lokaler.


ESD-Koordinatorutbildning

ESD-Grundutbildning

ESD-Repetitionsutbildning

ESD-Fördjupningsutbildning

2 heldagar
Mat och boende ingår
Nyköping Tisdag & Onsdag 5-6/11

ESD Audit-utbildning

09:00 - 16:30
Lunch och kaffe ingår
Stockholm Onsdag 2/10


homepage

Box 10076, 121 27 Stockholm-Globen
Telefonväxel: 08-645 10 75
www.armeka.se - info@armeka.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.