Nyhetsbrev med Nyheter, Tävlingar och Erbjudanden. Kan du inte läsa?  Använd din webbläsare.

Lekogram.se - Prenumerera på kreativa leksaker

Skolstart - Kreativitet - Framtid

Så närmar sig slutet på sommarlovet och det är dags för skolstart. Varför inte förgylla tillvaron lite extra genom att ge bort en prenumeration på kreativa leksaker. Kreativa leksaker är inte bara lek det ger också stimulans och utveckling. Att i unga år få uppleva hur man lär in och följer en instruktion i teorin för att sedan förverkliga det i praktiken är något man har nytta av hela livet. Egenskaper som koncentration och tålamod tränas under roliga förhållanden utan att barnet tänker på det. Det är viktiga kompetenser som behövs först i skolan och därefter i arbetslivet. LEGO och alla de andra kreativa leksakerna tränar upp detta stegvis då det finns prenumerationer för barn i olika åldrar och utvecklingsfaser.

Lekogram.se - Kreativa leksaker för barn.

Månadens försändelser

Nu i veckan har alla våra utforskande prenumeranter fått hem sina kreativa försändelser. Vad de fått kan ni inom kort följa på Instagram och Facebook. Nedan kan ni se några exempel som de redan fått utforska och leka med i sommar. Kreativa LEGO byggsatser, spännande experiment och kreativt skapande, en helt fantastisk sommar!

Månadens Erbjudande

Månadens Erbjudande

Månadens erbjudande - 30% Rabatt på LEGO, gäller på produkter med ordinarie pris under vår kategori: lagerrensning - Köp LEGO. Gäller så länge lagret räcker och längst till och med 31/8 2019.

Rabattkod: Lekogram30

Klicka här för att komma direkt till: Lagerrensning

LEGO försändelser i sommar

Äventyr

76116 Batma Batubåt Och Undervattenskampen
Batma Batubåt Och Undervattenskampen

Dyk in i striden mot Ocean Master och hans haj i Batmans Batubåt! Låt ubåtens fenor rotera för extra fart. Avfyra knoppkanonerna mot fienden. Greppa vapen med ubåtens klor och skapa egna kraftfulla vapen med vattenkraftdelar. Ta av fenorna och låt Batman använda dem som simfötter, och samarbeta med Aquaman i en sista treuddskamp mot Ocean Master. 

City

LEGO City 60208 Luftpolisens Fallskärmsarrest
Luftpolisens Fallskärmsarrest

Följ med LEGO Citys luftpolisstyrka och gör dig redo för action! Titta där – vad är det för en röd prick på himlen? Det är skurken som hoppar fallskärm ner till sin kumpan i flyktbuggyn! Hoppa in i det snabba polisjetplanet, flyg iväg och fäll ut kroken för att fånga honom innan han svävar iväg, medan din kollega följer efter buggyn på sin motorcykel!

Friends

LEGO Friends 41350 Biltvätt Med Snurrande Borstar
Biltvätt Med Snurrande Borstar

Efter en spännande dag full av racing kan du åka till LEGO Friends 41350 Biltvätt med snurrande borstar för att göra Mias gokart skinande ren igen! Vrid den röda knappen för att flytta gokarten långsamt genom de stora snurrande borstarna. När den är ren och torr kan du tanka vid bensinpumpen och köpa kaffe och croissant vid kassan – Mia är redo för action igen!

EXPERIMENT i Sommar!

Alga Science

Alga Science Bug Safari
Bug Safari

BUG SAFARI innehåller allt som behövs för att fånga insekter och studera dem varsamt genom lins och förstoringsburk. Lättläst och rolig manual om våra vanligaste småkryp ingår i förpackningen.

KidzLabs

KidzLabds Bubble Science
Bubble Science

Bubble Science levererar gigantiska bubbelpinnar, bubbelpinnar och mycket mer. Skapa en bubbla som är oerhört enorm eller en som inte kan brytas. Guiden är full av tricks som barn kan visa upp om och om igen

Green Science

Green Science Weather Science
Weather Science

Varför och hur? kan man göra ett moln? Lär dig vetenskapen bakom olika väderfenomen och utforska följderna av global uppvärmning.

SKAPA försändelser i Sommar

Kul att Skapa

Kul att Skapa Studsbollar
Studsbollar

Gör upp till tolv coola studsbollar! Studsbollar i olika färger och glitter, det roligaste är ändå formerna för alla bollar blir inte runda så de kan studsa vart som helst, kul tycker vi. 

Pyssla

Galt Easy Braids
Easy Braids

Skapa 8 somriga flätade armband med färgglada tygremsor. trä bara på hängena och pärlorna när du flätar. Snabbt och enkelt att göra och roligt att ge bort och att bära!

Bygga

Stanley Jr, Dump Truck Kit
Dumper

Innehåller alla delar för att bygga och måla denna rejäla dumper. Ett roligt projekt för alla byggsugna. Spika och skruva ihop ditt mästerverk för att därefter dekorera.


Lekogram.se - Prenumerera på kreativa Leksaker.
Ett Lekogram är Efterlängtat, Spännande och Kreativt!


facebookinstagram

You are receiving this newsletter since your are a customer or you have signed up on our newsletter. If you would like to unsubscribe, click here.