Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyheter Kungsör augusti 2019

Kommande evenemang och sköna tips från Näringslivsenheten i Kungsör

Sommaren har varit lång och härlig, nu är vi laddade att starta upp hösten 2019.
Vi kan se bland annat fram emot Företagsfrukost, branschträffar och VM-festen i Kungsör. Flera nya företagsetableringar är på gång och en konstnärlig utsmyckning invigs på Drottningtorget i september.

Hoppas vi ses snart!

 

Företagsfrukost i Kungsör 23 augusti

Fredagen den 23 augusti har vi höstens första frukost. Vi håller till hos Himmelsberga hembakt på Kungsudden, de är även morgonens frukostsponsor. Det blir ett program med inspiration utifrån och självklart med flera lokala entreprenörer. Bland annat har vi Töreboda kommun på besök.
Vi ser fram emot att träffa er där!

Länk till mer information och anmälan

Branschträff

Varje företagsbransch är på flera sätt unik och så blir även frågeställningarna. Därför anordnar vi Branschträffar i Kungsör. Här lägger vi fokus på frågor och information som specifikt berör ett branschområde. På plats träffar du kommunala tjänstemän, Myndighetsförbundet, upphandlare och kollegor från branschen. Nästa branschträff har vi för hantverksföretag (vvs, el, bygg, måleri)
Torsdag 19 september kl 8.00-ca 9.00
hos Kungsörs Bagarn

Länk till mer information och anmälan


Utsmyckning på Drottningtorget

Konstnären Jonas Eriksson från Kungsör är i full gång med tillverkningen av den konstnärliga utsmyckningen som ska pryda Drottningtorget. I september väntar invigningen av det nästan 4m höga konstverket.

Här kan du se SVTs intervju med Jonas

Näringslivsenheten i sociala medier

Vi sätter stort värde på våra möten med er företagare i Kungsör, och vill att det ska vara lätt för er att ha kontakt med oss. Vi använda olika kanaler för att kommunicera med er och de utanför Kungsör som är nyfikna på oss. Kolla gärna vår Instagram (@naringslivkungsor) och Facebookgruppen för Kungsörsföretag (Näringsliv Kungsör)


Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

facebookinstagram

You are receiving this newsletter since your are a customer or you have signed up on our newsletter. If you would like to unsubscribe, click here.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är företagare i Kungsör med omnejd, eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, kontakta näringslivsenheten