Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Vilket seminarium vill du välja?

En massa intressanta ämnen presenteras på konferensen den 1-2 oktober. Nu finns över 60 seminarier och workshops på vår sajt. Läs om alla blocken här 

Har du inte anmält dig till konferensen gör du dina seminarieval i samband med anmälan. Har du redan anmält dig kompletterar du din anmälan med dina seminarieval via den länk du inom kort får via e-post.

 

 

Keynote speakers från Kanada och Alaska
Zayna Kayat från Toronto, Kanada, talar om visioner och sätt att skapa framtidens hälso- och sjukvård. Douglas K. Eby och Terry Simpson har byggt upp ett innovativt hälsosystem som förbättrat hälsan hos befolkningen i Alaska. Kom och lyssna på internationella talare på primärvårdskonferensen. Läs mer om keynote speakers och hela programmet här! 

Socialministern i Heta stolen

Lena Hallengren kommer till primärvårdskonferensen. Vilka frågor skulle du vilja att hon då svarar på?

Mejla oss din frågan
eller skriv in den via Messanger via vår facebooksida 

 

Förkonferens 30 september

Inled göteborgsvistelsen med en spännande förkonferens på eftermiddagen den 30 september på Världskulturmuseet, ett stenkast från Svenska Mässan. Arrangör: FoU Primärvård Västra Götalandsregionen.

Hitta programmet och anmäl dig här!

 

 

Lyssna på framtidspoddar 
Framtiden är nu heter kanalen där poddar läggs ut löpande. Hittills kan du till exempel lyssna på hur Högsby hälsocentral minskat antal sjukskrivna, vad SRHR (sexuell och reproduktiv hälsa) har med primärvård att göra och om läkarnas utbildningscentral i Sandviken. En försmak av några av konferensens utställare och seminarier! Hitta vår kanal med alla poddar här! Fler läggs ut löpande!

 

Följ oss på sociala medier - Nu även på Twitter

facebookinstagramtwitterlinkedin

Välkommen till Nationella primärvårdskonferensen
Svenska Mässan, Göteborg 1-2 oktober

Tipsa en kollega om nyhetsbrevet!

Nationella primärvårdskonferensen hålls vartannat år och är en bred mötesplats för oss som arbetar i och nära primärvård. 2019 är det Närhälsan, som är den offentligt drivna primärvården i Västra Götalandsregionen som är konferensvärd.

Du får detta nyhetsbrev för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.