Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

V 32, 2019

Nyhetsbrev

Välkommen till Hallands Släktforskarförenings nyhetsbrev! Vi kommer i fortsättningen att skicka ut snabba nyheter via e-post. Nyhetsbreven skickas till våra medlemmar samt till dom som har tecknat sig för utskicken. Mycket nöje med läsningen!


Unikt tillfälle!

Hallands Släktforskarförening har fått tillgång till ett antal exemplar av Hallands Landsbeskrifning 1729. Det är fyra tjocka böcker om vardera Fjärås, Halmstads, Laholms och Varbergs fögderi. Böckerna är en systematisk beskrivning av alla halländska gårdar år 1729 och är därmed en guldgruva för oss släktforskare. 


Gå på kurs i höst!

Hösten närmar sig och med den kör vi igång våra kurser. Nybörjarkurser, fortsättningskurs, fortbildningskurser – det finns något som passar alla!
Välkommen att anmäla dig till Gun på kansliet, e-post info@hallandsslaktforskare.se eller tfn 035-12 82 72.


Ses vi i Borås?

Nu närmar sig Släktforskardagarna 2019 i Borås. Helgen den 24 och 25 augusti är det dags. En helg full av aktiviteter och föreläsningar. Missa inte!

Hela programmet finns på sfd2019.se


Välkommen att besöka vår hemsida där du finner ingången till vår Medlemsportal, information om kurser, aktiviteter och mycket annat matnyttigt inom halländsk släktforskning!


facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i Hallands Släktforskarförening eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.