Nyhetsbrev kultur från Sotenäs kommun. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Missa inte!

Varje månad tipsar jag om tre arrangemang jag tycker att du absolut inte får missa.


1. Ernst Billgren

Ernst Billgren m.fl. ställer ut i Strömstad.


2. Västerhavsveckan

Upplev mängder av arrangemang längs hela Västkusten.


3. Manfred Schulze-Alex

Fotografier av petflaskor i en bedövande vacker natur.

Sotenäs kultur augusti

Hoppas du har en underbar sommar! När vi nu går in en lite regnigare period finns det all anledning av passa på att uppleva lite kultur. Månadens kalendarium bjuder på danskvällar, vernissage, bio och föreläsningar. Och just nu pågår Västerhavsveckan med mängder av arrangemang, både inom- och utomhus.

Med vänliga hälsningar,

Carl Forsberg, kultursekreterare


Västerhavsveckan

Den 3-11 augusti 2019 arrangeras en ny Västerhavsvecka. Årets tema är havet utifrån våra sinnen. det bjuds på tusentals aktiviteter från Koster till Landskrona! 

Västerhavsveckan är en temavecka för havsmiljön med syfte att öka kunskapen om Västerhavets miljö och som arrangeras av Västra Götalandsregionen. 2019 års Västerhavsvecka arrangerades i samarbete med Leder Nordvästra Skåne och Lokalt ledd utveckling Halland, samt Nordjylland i Danmark.

Hitta alla arrangemang i Sotenäs här.


Kalendarium


Så funkar det

Nyhetsbrevet om kultur i Sotenäs kommun kommer ut den 29:e varje månad. Vill du att ditt evenemang ska synas här, så maila till kultursekreteraren senast den 27:e månaden innan ditt evenemang äger rum. Du behöver beskriva evenemanget med en mening och bifoga en länk till en sida med mer utförlig beskrivning. Se ovan på kalendariet för att få en uppfattning om hur det kommer att se ut.


facebookinstagram

E-post: carl.forsberg@sotenas.se

Telefon: 0523 - 664 788

Du får detta nyhetsbrev eftersom du har anmält dig via vår hemsida eller på annat sätt godkänt att din adress används för utskick. Vill du avsluta din prenumeration, klicka här.