Burundi-Hjälpens nyhetsbrev. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

En hälsning ....

Ett av alla tillfällen Burundi-Hjälpen delat ut mat.
Ett av alla tillfällen Burundi-Hjälpen delat ut mat.

Tusentals människor har fått hjälp under Burundi-Hjälpens tio år sedan starten 2009. Människor får hjälp när svälten är svår, man får tillgång till sjukvård och till rent friskt vatten nära sin bostad, barn och ungdomar ges möjlighet att gå i skolan. 

Inget av detta skulle vara möjligt utan dig och alla fantastiska givare som Burundi-Hjälpen består av. Vi har fått ett stort förtroende, att förvalta era gåvor på bästa sätt och garanterar att 100% av din gåva går till hjälparbetet, så att den gör största möjliga skillnad för utsatta människor. Tack för ert förtroende och stöd!              Läs mer ...

Med din gåva, ger du människor ett bättre liv!

Uno Gustafsson 

Inspiratör och Insamlingsansvarig


Vi inkluderar lokalbefolkningen, föräldrar, lärare, i utformningen av arbetet, vilket bidrar  till en mer välmående miljö, friskare barn med ljusare framtidsutsikter. En friskare befolkning och ett gladare samhälle.

Var med och stöd Burundi-Hjälpen och gör det möjligt för oss att bygga vidare så barn och vuxna kan få ett bättre liv. Är du nyfiken på var gåvomedlen hamnat och vill se hur de förändrat liv? Klicka här.

Tack för att du är med oss i det viktiga arbetet. Din gåva gör skillnad!


Tack vare dej, kan livet förändras för de mest utsatta och ge alla en framtid och ett hopp. 

Vi arbetar med lokala partners, som en viktig del av arbetet och en investering i samhällets framtid.  Vi är övertygade om att detta är den mest progressiva och hållbara strategin man kan tillämpa.

 "Helping people to help themselves.... now thats real help!" kommentar på vår Facebooksida

Din gåva är avgörande eftersom vårt arbete finansieras till 100 % av våra gåvogivare där varje krona går helt till arbetet i Burundi. Ingen administration dras från insamlade medel.

Information om vårt arbete hittar du här på vår hemsida.


Vi besöker er gärna!

Varje år besöker vi arbetet i Burundi, vi fotograferar, intervjuar och planerar arbetet tillsammans med dom ansvariga i landet. Under året får vi kontinuerlig information och bilder från arbetet.

Utifrån våra resor och all information, är vi ute och informerar i olika sammanhang t.ex. kyrkor, församlingar, dagledigsamlingar, musikcaféer och pensionärsföreningar.

Får vi en förfrågan är vi mer än glada att komma ut och ge information om arbetet. Vi reser i både norra och södra Sverige men också i våra grannländer. I samband med vårt besök kan vi bjuda på sång och musikprogram för dom som önskar. Detta är några exempel på vad vi erbjuder.

Vill ni ha besök? Vill ni höra mer om projektet som är aktuellt just nu? Hör av er till oss!

Kontakta oss gärna på burundihjalpen@hotmail.com eller ring 070/2337941.


Uppdatera din mailadress klicka här           

Vi sänder vårt Nyhetsbrev till de som vi tror kan vara intresserade.
 Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.