Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Energisystem önskar dig en glad sommar

Vi har sommarstängt 5 juli-4 augusti. 

Vi läser de mejl som kommer till info@energisystem.se under tiden men svar kan dröja längre än normalt. Beställningar som läggs under semesterperioden kan i vissa fall ha längre leveranstid. Vi ber dig ha överseende med detta. 

Under semestern tänkte vi ha lite roligt, både live och på Facebook. 

Energisystems Dennis Randbäck kommer att delta i Streetweek 2019 i klassen Max Outlaw med sin Chevelle. Detta kommer att dokumenteras på vår Facebooksida (gå in, gilla och följ). Det kommer att publiceras livesändningar, foton och filmer. Missa inte!

Här finns information om banor och tiderKontakta oss om du är intresserad av komma dit som åskådare. 


Gillar du vårt nyhetsbrev? Tipsa gärna en kollega

facebook

Energisystem lanserar Intenz budget – Världens bästa lågprisarmatur för industrin

Intenz budget är en avskalad och prispressad variant för lokaler där DALI och 10 års funktionsgaranti inte är skall-krav.

Intenz budget är framtagen för att ersätta metallhalogen och högtrycksnatrium.

Armaturen levereras med 2m förmonterad anslutningskabel, centrerad fästögla och har 5 års funktionsgaranti. Till skillnad från andra lågprisarmaturer gäller garantin oavsett drifttid. Garantin är utformad efter industrins behov. Armaturen har därför obegränsad drifttid, vilket ger upp till 43 800 drifttimmar med full garanti. 


Intenz budget produktblad

Kontakta oss för proverSödra Cell belyser lastyta med Titan LED mastbelysning
Södra Cell har gjort en miljösatsning genom att byta ut konventionella armaturer till Titan mastbelysning på en lastyta i Mönsterås. Detta har resulterat i kraftigt förbättrad belysning till en lägre energikostnad.

 

Projektblad

Titan produktblad


Gotlands hamnar miljösatsar med Titan mastbelysning i Visby hamn

Visby hamns färjelägen belyses nu av LED mastbelysning från Energisystem. Redan 2014 bestämde sig Gotlands hamnar för att ta ett osentimentalt avsked av gammal belysningsteknik. Resultatet är moderna, smarta Titanarmaturer med lägre energiförbrukning och miljöpåverkan.

Projektsammanfattning

 

Video

 

Bildgalleri

 

Titan produktblad


Inköpsbok

Energisystems nya inköpsbok har anlänt från tryckeriet. Den innehåller aktuellt produktsortiment, inspirerande installationsbilder, en smidig ersättningstabell och mycket mer. Kontakta oss om du vill att vi skickar ett gäng. 

Ladda ner inköpsboken


Energisystem AB
Riksvägen 22 
611 70 Jönåker
0155-975 50  
www.energisystem.se 
info@energisystem.se

 

Tipsa en vän


Mynewsdesk Logo
facebooktwitterhomepagelinkedinyoutube

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.