Problem att visa nyhetsbrevet? Se det i webbläsaren.

 

Workshop ”Effektiva Team”

Behöver du som ledare lära dig mer om hur du får effektiva team och vad som påverkar samarbete och gruppers utveckling? Ser du ett behov av att bygga tillit och skapa tryggare och välfungerande grupper i ert växande företag?

 

Då är du välkommen på Psykologpartners öppna utbildning i ”Effektiva team”!

 

Du får med dig:

  • Forskningsgrundad teori som ger kunskap kring team och teams utveckling, vikten av gott samarbete och vad man som ledare behöver tänka på i teamets olika faser
  • Analys av det egna teamet man leder eller ingår i, samt insyn i de kriterier som krävs för att räknas som ett team
  • Upplevelsebaserade övningar och tillämpningar av bland annat ledarrollens psykologiska flexibilitet
  • Teorier och modeller med ett högt instruktionsvärde
  • Deltagarnas egna goda erfarenheter, exempel och framgångsfaktorer för effektiva team identifieras
  • Konsultens gedigna erfarenhet om hur man utvecklar ett effektivt team

 

Upplägg och genomförande

Beskriven workshop i ”Effektiva team” genomförs både med teoretiskt och praktiskt arbete under 4 timmar i centrala Malmö, adress/lokal meddelas senare.

Det övergripande syftet med workshop ”Effektiva team” är att ge ökade förutsättningar för ledare att generera och utöva ett effektivt teamarbete och att skapa incitament till att utveckla sin organisation.

Workshopen riktar sig till dig i ett nystartat eller växande företag som är företagsledare, teamledare/utvecklare eller till dig som har en roll i företagets tillväxtfas där du bidrar till ett effektivt teamarbete.

Mejla oss gärna om du önskar en utförligare beskrivning av innehållet. Innehållet vilar på evidensbaserad forskningsgrund.

 

Tid och plats

Halvdag, datum:              

fredag 24/10–2019 kl. 8.30-12.30 

tisdag 26/11–2019 kl. 8.30-12.30

Pris: 1 295 sek (exl. moms). Priset inkluderar fika och utdelat material

Plats: centralt i Malmö, lokal meddelas senare

 

Anmälan

Anmälan till mail anna.rattigan@psykologpartners.se. För frågor ring 072-362 82 62.

Senast 27/9 för utbildning 24/10 samt senast 25/10 för utbildning 26/11

Utbildningen hålls på svenska. Om det finns önskemål att få utbildning på engelska vid ett annat tillfälle så kontakta Anna Rattigan, som är utförande konsult. Anna är legitimerad psykolog och organisationspsykolog och har mer än tretton års erfarenhet i yrket och har erfarenhet av både offentlig och privat sektor, och har ett stort intresse för ”startups” och företag under tillväxt.

(Om för få anmäler sig till respektive datum, så kan utbildningen komma att ställas in eller flyttas till våren 2020.)

 

 

Varmt välkommen med din anmälan!


Psykologpartners är Skandinaviens ledande konsultföretag i tillämpad psykologi. Vi är över 110 medarbetare, finns på åtta orter inom tre affärsområden: klinisk & digital psykologi, pedagogik & utveckling, samt organisation & ledarskap. Vi arbetar med evidensbaserad organisationspsykologi för ett effektivt och hållbart arbetsliv. Vi hjälper dig och din organisation att skapa tid för det som är viktigt.

Du får denna inbjudan då du är kund hos oss, haft tidigare kontakt med våra konsulter eller skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avregistrera dig från fortsatta inbjudningar klicka här.