Burundi-Hjälpens nyhetsbrev. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Sommarhälsning

 Hej!

Här kommer en sommarhälsning från oss på Burundi-Hjälpen. Tusentals människor får hjälp, på ett eller annat sätt tack vare dig som givare.

På bilden ser du några barn, men i verkligheten finns ju alla åldrar representerade. Det är barn och ungdomar som lär sig läsa och skriva, sjuka som får vård och medicin, kvinnor som får föda barn säkert, familjer som får mat när svälten kommer, eller får en vattenkran nära sin bostad.

Inget av detta skulle vara möjligt utan dig och alla fantastiska givare som Burundi-Hjälpen består av. Vi har fått ett stort förtroende: att förvalta era gåvor på bästa sätt, så att de gör största möjliga skillnad för utsatta människor. Burundi-Hjälpen känner ett ansvar för att se till att pengarna används rätt och mer om det kan du läsa på vår hemsida. 

Tack för ert förtroende och stöd, vi önskar alla en välsignad glad sommar!

Uno Gustafsson

Burundi-Hjälpen

Besök gärna Burundi-Hjälpen på vår hemsida där ni kan läsa mer om hur era gåvor gör nytta.


Vi inkluderar lokalbefolkningen, föräldrar, lärare, i utformningen av arbetet, vilket bidrar  till en mer välmående miljö, friskare barn med ljusare framtidsutsikter. En friskare befolkning och ett gladare samhälle.

Var med och stöd Burundi-Hjälpen och gör det möjligt för oss att bygga vidare så barn och vuxna kan få ett bättre liv. Är du nyfiken på var gåvomedlen hamnat och vill se hur de förändrat liv? Klicka här.

Tack för att du är med oss i det viktiga arbetet. Din gåva gör skillnad!


Tack vare dej, kan livet förändras för de mest utsatta och ge alla en framtid och ett hopp. 

Vi arbetar med lokala partners, en investering i samhällets framtid, en viktig del av arbetet, vi är övertygade om att detta är den mest progressiva och hållbara strategin man kan tillämpa.

Din gåva är avgörande eftersom vårt arbete finansieras till 100 % av våra gåvogivare där varje krona går helt till arbetet i Burundi. Ingen administration dras från insamlade medel.

Varje skänkt krona går direkt till arbetet i Burundi.


Din gåva gör skillnad! Med din gåva, ger du människor ett bättre liv!

 "Helping people to help themselves.... now thats real help!" kommentar på vår Facebooksida

Information om vårt arbete hittar du här på vår hemsida.


Vi besöker er gärna!

Vi besöker varje år projekten i Burundi, då vi fotograferar och intervjuar dom som tar del av vårt arbete. Vi får kontinuerlig information och bilder från arbetet, från de ansvariga i landet. Utifrån våra resor och all information, är vi ute och informerar i olika sammanhang t.ex. församlingar, kyrkor, dagledigsamlingar, musikcaféer och pensionärsföreningar.

Får vi en förfrågan är vi mer än glada att komma ut och berätta om arbetet, det spelar ingen roll vart i landet vi blir inbjudna. Vi reser i både norra och södra Sverige och i samband med vårt besök kan vi bjuda på sång och musikprogram för dom som önskar. Detta är några exempel på vad vi erbjuder.

Vill ni ha besök? Kanske ni vill höra mer om projektet som är aktuellt just nu? Hör av er till oss!

Kontakta oss gärna på burundihjalpen@hotmail.com eller ring 070/2337941.


Uppdatera din mailadress klicka här           

Vi sänder vårt Nyhetsbrev till de som vi tror kan vara intresserade.
 Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.