Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Trevlig sommar!

Här kan du läsa vårt sista nyhetsbrev innan sommaren. Vi hörs igen i augusti, då femtio intressanta seminarier som du kan välja mellan presenteras. Sedan ser vi fram mot en fantastisk konferens 1-2 oktober. Du har väl bokat plats?

 

 

Douglas K. Eby från Alaska till primärvårdskonferensen
Douglas K. Eby är chefsläkaren som under tjugo år byggt ett innovativt och integrerat hälsosystem som starkt förbättrat hälsan hos befolkningen i Alaska. Southcentral Foundation's Nuka System of Care bedriver vård för 65 000 Alaskabor, som också äger sitt eget vårdsystem. Kom och hör Doug berätta! 

 

Fem nya poddar: Lyssna på hela spellistan i sommar
Framtiden är nu heter kanalen där poddar läggs ut löpande. Nu kan du till exempel lyssna på hur Högsby hälsocentral minskat antal sjukskrivna, vad SRHR (sexuell och reproduktiv hälsa) har med primärvård att göra och om läkarnas utbildningscentral i Sandviken. En försmak av några av konferensens utställare och seminarier! Hitta vår kanal med alla poddar här! Fler läggs ut löpande i sommar!

 

Frågor om konferensen i sommar?

Projektgruppen kommer också ha semester i sommar, men på denna e-postadress kan du komma i kontakt till och med någon av oss fram till 11 aug då de flesta är tillbaka. 

Hitta all information på: nationellpvkonferens19.se

Följ konferensen och Närhälsan på sociala medier: 

facebookinstagramlinkedin

Svenska Mässan, Göteborg 1-2 oktober 2019

Nationella primärvårdskonferensen hålls vartannat år och är en bred mötesplats för oss som arbetar i och nära primärvård. 2019 är det Närhälsan, som är den offentligt drivna primärvården i Västra Götalandsregionen som är konferensvärd.

Du får detta nyhetsbrev för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.