Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Armeka AB

Hej alla ESD-intresserade!
Här kommer sista brevet före semestern. Trevlig läsning!

1. Armeka är unikt.
2. Standardiseringsarbetet.
3. Sommarerbjudandet kvarstår.
4. Egen auditpersonal?

Trevlig sommar önskar vi Armekaner!

Armeka är unikt.

Det var många år sedan vi redovisade Armekas affärsidé. Kanske en god tanke att nu göra det igen. "Armeka erbjuder marknaden ESD-skydd".
Med "ESD-skydd" menar vi det kompletta skyddet. Skyddsprodukter. Allt ifrån golv, befuktningssystem, personligt skydd, utbildningar, mätningstjänster, översyner samt olika konsulttjänster i övrigt.
Med "marknaden" menar Armeka alla segment i samhället där det finns behov av ESD-skydd. Elektronikindustrin givetvis, men även exempelvis Ex-miljöer. Vi föreläser tillsammans med KCEM (KompetensCentrum Energetiska Material) frekvent i det senare. Även i enkla lösningar som rör komfort agerar Armeka. Vi vill hävda att vi är unika med vår affärsidé.


Standardiseringsarbetet.

Armeka har under senare tid blivit mer och mer engagerat i arbetet kring standard. Ett arbete som vi tycker är väsentligt för ESD-skyddets utveckling framöver. Inte minst tycker vi att den Nordiska aspekten (torrt inomhusklimat vintertid bla) skall bevakas. Redan nästa vecka möts TC 101 i New York där nu även ett internationellt känt svenskt företag deltar för första gången.
Vidare kommer vi i september från Armekas sida deltaga med Niclas och Patrik i 41st Annual EOS/ESD Symposium, USA. Tanken med det är att hela tiden ligga på absolut framkant vad gäller kunskap om utvecklingen.


Sommarerbjudandet kvarstår.

Erbjudandet från nyhetsbrevet 108 om gratis översyn gäller fortfarande. "Erbjudandet gäller för utförande under perioden 1:a juli till 16:e augusti. Kanske en god chans att komma igång med ett seriöst skyddsarbete". Ring vår revisor Patrik på 0702-17 22 60 för att diskutera detaljer – ditt mest lönsamma samtal kanske?


Egen auditpersonal?

Om du arbetar i ett företag med egen personal som genomför revisioner hos underleverantörer (eller i eget företag) kanske vår senaste utveckling på utbildningssidan kan vara av intresse. Vi har tillsammans med en kund tagit fram en renodlad 1-dags utbildning för just auditverksamhet. De kurser vi hittills genomfört har i hög grad uppskattats av kursdeltagarna. Denna kurs kommer att vid nästa tillfälle genomföras som öppen kurs i Stockholm den 2:a oktober.


ESD-Koordinatorutbildning

ESD-Grundutbildning

ESD-Repetitionsutbildning

ESD-Fördjupningsutbildning

2 heldagar
Mat och boende ingår
Nyköping Tisdag & Onsdag 5-6/11

ESD Audit-utbildning

09:00 - 16:30
Lunch och kaffe ingår
Stockholm Onsdag 2/10


Exempel på bra ESD-skydd!

Dessa företag har valt att utveckla sitt ESD-skydd i långsiktig förbättring med hjälp av Armeka. Det innebär att mätning av all skyddsutrustnings funktion görs regelbundet och/eller andra ständigt förbättrande åtgärder genomförs i ett seriöst kvalitetsarbete.
Listan på företag fylls på med fler goda exempel allt eftersom och presenteras i kommande nyhetsbrev.

Atlas Copco Industrial technique AB
Saab Dynamics
Flir Systems
Consilium Marine & Safety
Cabinova
Olsbergs Electronics AB
Fagerhults Belysning AB


homepage

Box 10076, 121 27 Stockholm-Globen
Telefonväxel: 08-645 10 75
www.armeka.se - info@armeka.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.