Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Batteritillväxt eller batteri till växt?


Bättre sent än aldrig men nu kommer det äntligen ett nytt nyhetsbrev!

Som ni läst i tidigare nyhetsbrev så håller vi på att förnya hela vår anläggning på flera olika sätt med många smarta förbättringar som ska gynna oss alla och framförallt vår miljö. Så vi har haft fullt upp med detta och vårat arbete fortsätter ständigt framåt.

 

 


Nyheter

Vi kan nu stolt presentera ett nytt sortiment inom jordförbättring som heter Biokol-kompost EKO.

Biokol är ett träkol blandat med grönkompost som görs av kvistar, grenar samt trädstammar. Allt från gamla trän tas tillvara, vi kallar det återvinning.

Effekten av inblandning i jord eller kross är att kolet ger ifrån sig vatten och gödning i den takt växterna behöver det. Likt ett batteri så håller den luft, vatten och näring i jorden. Vilket gör att växterna mår så mycket bättre.

Biokolen passar bra till nyplantering och renovering av träd, buskar och andra planteringar. 

I jorden blir biokolet en kolsänka som bidrar till en grönare stad, minskar luftens koldioxid och tar hand om förorenat dagvatten från gatorna.

Dessutom håller växtbäddarna längre med biokol och blir även bättre med tiden eftersom biokolet är beständigt.

De nya jordsorterna kommer att finnas för beställning från 1:a juni.
Biokol-kompost EKO 4/8 och Bikol-kompost EKO 32/90 kommer alltid att finnas på lager, för mer info se vår prislista som har uppdaterade priser från 1/6-19 på vår hemsida.

 


Vi har även fått våra nya skyltar till Hummeltorp plus nyasfalterad infart med parkering och även vid vågsystemet, så nu har vi en fräschare och mer välkomnande entré.

 


Personaldag

Den 31/5 höll vi stängt för Personaldag, denna gång på Körunda golf och konferenshotell. En dag där vi alla på Hummeltorp fick senaste nytt om vad som hänt och kommer att hända inom företaget. Eftersom våran vision är att vara världsledande i branschen avseende klimatsmart utveckling, hållbarhet, miljö och samhällsnytta så var det mycket inom detta ämne som togs upp. Så vi har mycket bra och spännande saker på gång. Och vi vill att alla anställda ska känna sig delaktiga och ingå i en positiv teamkänsla så vi kommer att ordna återkommande personaldagar med inspirerande innehåll.

Vi fick denna gång även en liten privat lektion och prova på i golf av våran egen golfexpert vice vd Johannes Otterström, vilket var uppskattat och även bidrog till en del skratt :)

Lediga tjänster

Eftersom vi håller på att expandera så söker vi nu även fler medarbetare, både maskinoperatörer och lastbilschaufförer. Så om du känner att du vill vara en del av oss är du varmt välkommen att skicka in en ansökan till vår mail: jobb@hummeltorp.se

 

Vi vill även passa på att önska er alla en Glad Midsommar!!!

Hummeltorp håller öppet hela sommaren, se gärna vår hemsida för mer uppdaterade öppettider.

 Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.