Senaste nytt från Turistkanalen. Om nyhetsbrevet ser konstigt ut, se det i webbläsaren.


Hela Sveriges Digitala Turistbyrå

Nyhetsbrev juni 2019


Annonsauktion

Längst upp till höger på Turistkanalens startsida finns plats för dig i sommar. Maila ditt bud till info@turistkanalen.com före den 17 juni! Högsta budet får tre månaders visning, näst högsta två månader och tredje högsta en månad. Alla bud över 200 kr belönas med en ”vanlig annons” under en månad (värd 495 kronor) och alla klick går direkt till din egen hemsida.

Hela Sveriges Digitala Turistkarta

Nu finns det mellan fem- och sextusen positioner på kartan. Kolla om du finns med genom att söka på Turistkanalen.se. Om du inte finns med än, skriv till oss och vi lägger upp dig direkt.

När vi jobbar med kartan, så ser vi också att många turistföretag använder sin Facebook-sida som enda informationskanal på nätet. Det är bra att använda sociala medier, men en egen professionell hemsida ger ett ännu starkare intryck.

Därför vill vi ge er ett erbjudande.

Läs mer här nedan.

Prisvärd lösning av hemsida för företag inom turismbranschen

I samarbete med webbyrån Streamcode kan vi nu erbjuda en mycket prisvärd lösning av hemsida för företag i turismbranschen.

Unna ert besöksmål en modern och snygg hemsida som presenterar det ni erbjuder och som fungerar lika bra på dator, mobiltelefon eller surfplatta. Den kommer att fungera som er bästa säljare!

I detta erbjudande ingår också ett Presentationskonto på Turistkanalen värt 495 kr/år.

Läs allt om detta erbjudande på http://turistmassan.se/.facebookinstagramtwitteryoutube

Du får detta nyhetsbrev då vi tror att du är en del av den svenska besöksnäringen, eller är kund till oss. Skulle du vilja avregistrera din adress, klicka här.