Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Nyhetsbrev från Hallsbergs Brukshundklubb

Nu är det hög tid att anmäla till sommarens läger som går av stapeln 2-4 augusti. Sista anmälningsdag är den 8 juni! 

All info och hur du anmäler dig hittar du på vår hemsida.

 


Gratis aktiviteter för dig och din hund!

Under sommaren erbjuder vi både Aktivitetspromenader och Cirkelträning - helt gratis! Alla välkomna - medlemsskap krävs ej. Du hittar datum och mera info på vår hemsida.


Träning på klubben

Du vet väl att du som medlem i Hallsbergs Brukshundklubb har möjlighet att träna på vår stora fina träningsplan? För att alla ska trivas är det några saker du behöver tänka på:

  • Undvik att rasta din hund på träningsplanen. Skulle olyckan ändå vara framme förväntas du plocka upp efter din hund. 
  • Använd gärna den utrustning som finns framme och så klart lämnar du den i samma skick som du tog den. Tex ska hinderplankor sättas tillbaks i hopphindret. 
  • Snart kommer våra robotgräsklippare starta (går nattetid) då får det inte finnas några lösa föremål kvar på träningsplanen när du lämnar den. Ställ tillbaks hinder mm på anvisad plats.

VARMT VÄLKOMMEN!

Sommarcafé

Hundcafé onsdag den 26 juni kl. 15.00-16.30 Hembakat fikabröd. Instruktör finns på plats för råd och dåd. Mer info hittar du på vår hemsida.

 


Tema och prova på kvällar

Under sommaren kommer vi att erbjuda en rad olika temakvällar och prova på kvällar för dig som medlem. Dessa kommer inom kort ut på vår hemsida. Håll utkik på vår hemsida.


Utefixar kväll

Direkt efter medlemsmötet den 16 juni samlas vi för att städa och fixa runt vår klubbstuga och träningsplan. Alla är varmt välkomna att hjälpa till! Om du har ta gärna med egen grästrimmer och eller grensax. När vi är klara grillar vi korv som klubben så klart bjuder på.facebookinstagram

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.