NYHETSBREV 1/2019 med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Hej ##firstname##

Här kommer vårt nyhetsbrev, trevlig läsning!


Rälsborrar

Nu har vi 22,9 mm rälsborrar på lager. Kontakta oss för prisuppgift.


Rusta dig inför kommande vinter

På bilden ser ni vår modell 6570 monterat på vår kund Rälsgrävarens maskin som används i norra Sverige. I vårt program av grävmaskinsredskap finns snöslunga som är anpassad för snöröjning på järnväg. De tysktillverkade snöslungorna är byggda enligt tvåstegsprincipen. Snöslungorna är av hög kvalitet och är extremt effektiva på att röja stora mängder hård och kompakt snö. Kontakta oss för mer information. 


Banprodukter har tecknat nytt ramavtal med Trafikverket.

Ekoslide

Banprodukter vann en ny upphandling för rullanordningar för eftermontage i spårväxlar. Vi är glada över att kunna leverera Ekoslide till den svenska marknaden i ytterligare 2 år med möjlighet till en förlägning med ytterligare 2 år.

 


Snö- och lövblås för grävmaskin

Banprodukter i Norden AB lanserar en hydrauldriven snö- och lövblås för den svenska marknaden.

Det nya blåsredskapet tillverkas i USA och drivs av bärarmaskinens hammarhydraulik och kräver läckolja. Vikten på redskapet är 350 kilo och den levereras med bobcatfäste samt valfritt grävmaskinsfäste. Just nu testkörs redskapet av järnvägsentreprenören Rosenqvist Entreprenad i Vallentuna.

–
Tänkbara användningsområden är till exempel att blåsa bort snö från järnvägsväxlar och hustak, blåsa löv, sand och skräp, säger Peter Lissbackas, vd på Banprodukter Norden AB.

BANPRODUKTER

Tel. 08-580 324 60
 www.banprodukter.se 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har anmält dig till nyhetsbrevet. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.