Nyhetsbrev Juni

Hej igen alla syvänner!

Vädret har blivit mer lagom. Regn och sol byter med varann. Fast det måste komma mer regn. Vårt vatten får inte ta slut.

 Jag har jobbat i 40 år, de senaste 25 åren som egen företagare. Som egen har man inte så mycket att välja på. Det som måste göras får man göra själv eller låta bli. Jag har aldrig jobbat så mycket som jag gjort i maj. Sen några år har vi hjälps åt Benny och jag med vårt företag. Det är så skönt att dela på ansvaret. Men efter Bennys operation har han inte kunnat jobba som han brukar. Det är nog tur att ingen kontrollerat hur många timmar jag jobbat, inget "fack" skulle godkänna det. En smula lägre nivå på vår verksamhet helt klart i maj. Vi varnade om att stänga när vi inte hann med. Det har vi bara gjort vid Emmas och Mickes bröllop. Tur man inte åkt på influensa eller ryggskott !!

Bennys operation har gått bra. Han slipper värken i sitt trasiga knä, givetvis värk efter operationen men det går över. Han jobbar snart på som vanligt.

En sak jag inte hunnit med är att hitta en bra och intressant sommarens vara. Det tar tid att hitta bra varor. Men min kära Benny kom på hur vi skulle göra. Vi erbjuder tidigare månadsvaror som inte sålde slut om igen.

Yes så gör vi!

Det är svårt att köpa in i rätt mängd. För mycket eller för lite sällan lagom. Var så god sommarens varor!

FYNDA EN MASSA BRA SAKER.Har en leverans med fina laglappar som jag inte ens hunnit packa upp. Ännu mindre lägga ut på hemsidan.                     Kika nästa vecka så borde de finnas att köpa.

Några nyheter har vi trots allt.

En väskrem så snygg och annorlunda. Fiskbensmönster i svart och oblekt 30mm bred. Lite tunnare än vår vanliga men 50% bomull och 50% polyester gör det till ett starkt smidigt band. Kan mycket väl användas till att kanta med. Kanta och låta kanten avslutas som handtag tänker jag.


Nytt mönster på bomullsnedslå.


Du hittar länkar på startsidan.

På tal om snedslå.

Efterom intresset för vanlig snedslå har minskat kraftigt minskar vi ner på antalet färger av 20mm snedslå i vårt sortiment. Vi säljer ut FYNDA!

Som jag brukar, lite om oss själva också

Jag tyckte Bennys och mitt bröllop var fint och trevligt. Men Emmas och Mickes bröllop tar priset med hästlängder. Det hade allt. Stämmnig, tårar, sång och musik, genomtänkta tal, tävlingar, tokigheter, god mat och en massa kärlek.

Det är den bästa tillställning jag varit på !! Så välplanerat.

Ska man ha barn med på en vigsel ? Ja, men dom måste "mutas" för att inte störa.

Är man ett år funkar nappar och "dammkex"

Är man 2,5 år är en klubba mycket bättre.

Barnen  skötte sig exemplariskt!

Jag skrev förra brevet att vi hann bra med i trädgårdsarbetet.

Får ta tillbaka det. Skäms lite över förvuxna misskötta gurkplantor. Får nog så om.Till sist.

Vi köpte en studsmatta

till våra barnbarn, kul.

Kram från Bibbi