Kullander Nyhetsbrev med senaste nytt. Visas det inte rätt? Se det i webbläsaren

linkedinyoutubefacebookinstagramhomepage

MacBook Pro. En mäktig affärspartner.

MacBook Pro är Apples kraftfullaste bärbara företagsdator med fantastisk prestanda, en kristallklar Retina-skärm och Touch ID för säkerhet. Processor, minne och lagring kan konfigureras. MacBook Pro 13” och 15” är uppdaterade 2019.

Finansiera din enhet genom hyravtal i 36 månader. Från 809:-/mån ex moms (försäkring ingår med 1000:- i självrisk). Prel leveransdatum: juni (ca 4 v för modeller med utökad prestanda).

Klicka på bilden för att se filmen.

Kundcase (film): Framtidskompassen i Vellinge berättar om sin resa med Jamf.

Hör Jessica Håkansson (rektor) och Magnus Cervin (IT-ansvarig) på Framtidskompassen i Vellinge berättar om hur de använder Jamf Pro, mjukvaran för att hantera sina Mac och iOS-enheter i sin skolverksamhet. Leverantör: Kullander

Google-recensioner.

För oss är kundupplevelsen det viktigaste i vår leverans. Vi försöker ständigt förbättra den genom utbildningar, certifieringar och framför allt bemötande, men nu vill vi höra din uppfattning. Vi skulle därför bli glada om du har lust att skriva några rader om oss bland recensionerna på Google (Google-konto krävs):

Årets säljare: Victoria Blixt.

Sveriges bästa säljare inom Apple Premium Reseller jobbar på Kullander AB – Apple Premium Reseller: Victoria Blixt. Det klargjordes på APR Sales Conference 2019. Sedan en tid tillbaka, efter utbildning och bedömning, bär hon titeln “Apple Expert”. Stort grattis till Victoria Blixt och till alla våra kunder som får möjlighet att träffa henne i butiken på fridhemstorget. Vi är så stolta!

Skyltarbete.

Efter 10 år av snålblåst, regn, sol och torka, behöver våra fasadskyltar lite kärlek. Då minns vi plötsligt att de belönades med Årets Skyltpris av Malmö Stad 2010. Tack till Accus AB för idé, design, arbete, och nu även det välbehövliga underhållet.

NYA MEDARBETARE

Christoffer Ekdahl, serviceansvarig.

Vi välkomnar Christoffer Ekdahl som ny serviceansvarig!

Företag som hyr sin IT och överlåter managering till oss förväntar sig snabb hantering, när en enhet t ex fallit i backen eller skadats och behöver repareras. Christoffer träder in som ny serviceansvarig, med flera års erfarenhet från bl a Lin Education och Inet. Verkstad med certifierad tekniker krävs för att vi ska få kalla oss Auktoriserad Service Provider.

I takt med marknadens växande krav på kortare tid för åtgärd, med hög kvalitet och kompetens, är vi säkra på att Christoffer är rätt person för att fylla rollen: Lycka till!

Mail: christoffer.ekdahl@kullander.se


Jacob Lantz - IT-seniorkonsult/Inhouse IT.

Vi välkomnar Jacob Lantz till vår konsultavdelning. Jacob har de senaste 8 åren varit anställd på Axis Communications i Lund. På Axis har arbetsuppgifterna handlat om virtualisering i VMware och drift av Linux servrar. Fokus har utöver det legat på att skapa en infrastruktur för Apples operativsystem. Hos oss kommer Jacob att arbeta som seniorkonsult med uppgifter i sina tidigare erfarenheter och inom vårt växande segment, Cisco Meraki nätverk.

Jacob kommer även ha ansvaret för underhåll och utveckling av vår egen interna IT miljö. Under de närmaste veckorna bekantar sig Jacob med oss och sin nya arbetsplats, går utbildningar & blir certifierad bl.a. i Jamf PRO. Lycka till!

Mail:
jacob.lantz@kullander.se

Byt in din telefon, tablet eller dator.

Har du missat möjligheten till inbyte av sådant du inte längre använder? Gäller iPhone, iPad och datorer. Gamla eller nya (som kanske inte har tillräckligt med minne för dig).

För värdering av din enhet vänligen kontakta oss här.

Kontakta oss
040-10 08 30 • kundtjanst@kullander.se
Vi svarar vardagar mellan 09.00 och 17.00.

Malmö
Fridhemstorget, 217 53 Malmö

Öppet: Vardagar 10:00 - 18.00 • Lörd och Sönd stängt

TM och © 2019 Apple Inc. Alla rättigheter förbehålls.

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

Sent with Get a Newsletter