Pressinformation från Wexthuset. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Välkommen till Wexthuset

Odla året om i Skördis och Groddis!

Nu kan alla odla gott och nyttigt - var som helst. Vi på Wexthuset är glada över att presentera våra nya mirakellådor för enkel hemodling året om: Skördis och Groddis
Här hittar du högupplösta bilder. 

Skördis - den superenkla odlingslådan

Skördis är en smidig odlingslåda för hydrokultur (odling i bara vatten och näring). Odlingen kan inte bli enklare! På några veckor har man skördeklara läckra, nyttiga bladgrönsaker, lökblast, mikroblad, kryddörter eller småplantor av tomat och chili. Skötseln består av att så/plantera och tillsätta vatten och flytande näring – färdigt! Vattenpumpen ingår och innebär att man bara behöver fylla på vatten och näring under kulturtiden. I odlingssystem utan pump behöver man annars trassla med att byta vatten. Skördis levereras med ett genomskinligt lock och två olika insatser; för småplantor och för smålökar.
Pris: 569 kr.

Groddis - hemgroddat på några dagar

Groddis är en odlingslåda som ger skördeklara, supernyttiga groddar på bara några dagar. Här kan man också odla småblad och vetegräs i liten skala. Groddar och späda skott av solros, ärter, alfalfa, rädisa, bovete, krasse och mungbönor ger läckra supervitaminer på ett kick. Groddis finns i två storlekar, båda levereras med genomskinligt lock och en extra nätmatta för små fröer.
Pris för Groddis 119 kr, Groddis+ (ingår vattenpump) 349 kr.

Groddis gör det busenkelt att bli självförsörjande på läckra, krispiga groddar, mikroblad och annat gott. Den perfekta odlingsstarten för barn!

Vetegräs (th) har visat sig extremt rik på nyttiga aminosyror, mineraler och vitaminer. Odla och mixa i juice och smoothie.

Under vinterhalvåret räcker inte dagsljuset till, båda dessa system kan kompletteras med en nätt växtlampa som monteras på en ställning som finns som tillbehör. Ett vackert blickfång  i vintermörkret. 
Pris för ställning: 239 kr.

En liten tystgående syrepump ingår till Skördis och bildens Groddis+. Cirkulationen gör att man inte behöver byta vatten under odlingstiden och ger en supersnabb tillväxt då rötterna stormtrivs i det syrerika flödet. 

I vårt stora frösortiment hittar du alla härliga sorter man kan tänka sig för denna roliga odling! Välkommen in och kika här.

www.wexthuset.com hittar du också alla tillbehör som näring och Nordens största sortiment av växtlampor. Hör av dig om du behöver material som bilder på något annat trevligt från vår trädgårdsbutik.


Vänliga hälsningar

Karin Elmberg

Trädgårdsredaktör, presskontakt.


www.wexthuset.com

karin.elmberg@wexthuset.com

Tfn: 08-22 50 80 /  +46 8 22 50 80

Direct: 070-2929595 / +46 70 2929595

Wexthuset är ett ledande företag inom e-handel för odling och trädgårdsprodukter. Vi har flera egna agenturer från internationella kvalitetsmärken som även återfinns hos våra återförsäljare och partners.

facebooktwitterinstagramyoutubegoogleplus

Vi reserverar oss för felskrivningar och slutförsäljning av våra erbjudanden.

Vi skickar detta till dig som vi tror kan vara intressad av att få nyheter och information från oss. Om du inte önskar fler utskick från oss, klicka här.