Exotic Gardenin uusimmat uutiset. Jos viesti ei näy oikein, avaa se selaimessa

Maailman makein porkkana – varsinainen suursuosikki!

Jos et ole tähän mennessä kasvattanut porkkanaa, pyydämme sinua kokeilemaan tänä kesänä. Porkkananviljely on helppoa. Mikäli sinulla on lapsia tai lastenlapsia, kutsu heidät mukaan. Jos et ole ennen kasvattanut juuri ’Sugarsnax 54’-lajiketta, mikset tällä kertaa kylväisi sitä!

’Sugarsnax 54’ on todella suosittu porkkana ja maailman makeimmaksi mainittu. Se viihtyy melkein minkälaisessa maassa tahansa. Ihanteellinen maa on kuohkea ja melko hiekkainen. Poimi pois kivet ja kovat kokkareet, sillä juurista tulee aika pitkät, ja haluat niistä varmaan suorat ja hienot. Porkkana pitää aurinkoisesta ja avoimesta kasvupaikasta.

Voit kylvää porkkanat siinä vaiheessa, kun routa on sulanut ja maa kuivunut siinä määrin, että sitä voi muokata. Kylvökset kannattaa peittää harsolla. Hoitamista ei tarvita paljon. Kastella tietysti pitää ja silloin tällöin kitkeä rikkaruohoja.

Porkkana F1 'Sugarsnax 54’ – maailman makein porkkana!

Aikainen lajike, jossa on paljon karoteenia. Erittäin makea ja sopiva sellaisenaan syötäväksi. Juuret kasvavat pitkiksi, 22–25-senttisiksi. Ne ovat tummanoransseja ja solakoita. Korjataan aikaisin. Ei sovi talvivarastointiin. Kannattaa kylvää useita kertoja.

Maailman makein porkkana!

Kylvöaika: huhtikuu - kesäkuu

Korjuuaika: heinäkuu - syyskuu

 

Vain 4,50 €!

 

Tilaa nyt!

0905089 DAUCUS carota L Porkkana F1 'Sugarsnax 54'

Porkkana, F1 'Harlequin Mix'

0905103 DAUCUS carota L Porkkana, F1 'Harlequin Mix'

Värikäs sekoitus erilaisia porkkanoita; violettia, keltaista, oranssia ja valkoista. Korjaa kapeat, sileät porkkanat vähitellen. Nautitaan tuoreena. Voidaan myös ryöpätä ja pakastaa. 

Vain 4,50 €!

Tilaa heti!

Porkkana F1 'White Satin'

0905114 DAUCUS carota Porkkana F1 'White Satin'

LUOMU. Aikainen kesäporkkana. Läpeensä valkoiset, 20–25 cm pitkät, kartiomaiset juuret. Mehukas, makea ja murea. Sopii mainiosti varastointiin. Kasvaa hyvin myös melko raskaassa, savipitoisessa maassa. 

Vain 6,35 €!

Tilaa heti!

Koko porkkanavalikoimamme löydät täältä!Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa

instagramfacebookhomepage

Ystävällisin terveisin,
Exotic Garden

© Ab Exotic Garden Oy

Anna palautetta. Osoite: Nämpnäsintie 169, 64510 Nämpnäs, Puh. 06-225 1363 www.exoticgarden.fi

Saat tämän uutiskirjeen, koska olet tilannut sen. Jos haluat lopettaa tilauksen, napsauta tästä.